Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Sinanpaşa İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen köy muhtarları toplantısına katıldı

Gözden kaçırmayın

Tepebaşı İlçe Başkanlığı Şirintepe Mahallesi'nde Üye Kayıt ve Tanışma Bilgi Alma Standı DüzenlediTepebaşı İlçe Başkanlığı Şirintepe Mahallesi'nde Üye Kayıt ve Tanışma Bilgi Alma Standı Düzenledi

.Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Sinanpaşa İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen köy muhtarları toplantısına katıldı Toplantı da Sinanpaşa bölgesi köy muhtarlarının talep ve isteklerini tek tek dinleyerek not alan Milletvekili Taytak, “Taleplerin çözümü noktasında muhatap hangi bakanlık veya yetkili merci ise görüşmelerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.


Milliyetçi Hareket Partisi Sinanpaşa İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Bölge Muhtarlarının katılımıyla gerçekleşen programa, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyesi ve Bölge Belediye Başkanları katıldı.

TAYTAK, MUHTARLARIN TALEPLERİNİ TEK TEK DİNLEDİ VE NOT ALDI
Toplantı da Sinanpaşa bölgesi köy muhtarlarının talep ve isteklerini tek tek dinleyerek not alan Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, anında çözülmesi gereken konuları telefon ile yetkili mercileri arayarak muhtarların yanında çözdü.

 Taytak, “31 Mart seçimlerinde Sinanpaşa ilçemiz Milliyetçi Hareket Partisi’ne önemli bir destek vermiştir. Buradan Sinanpaşa halkımıza tekrar teşekkür ediyorum.

 Bugünde Sinanpaşa bölgesi köy muhtarlarımız ile birlikteyiz. Muhtarlarımızın kendi bölgelerinde yaşadıkları sıkıntıların çözümü noktasında elimizden ne gelirse teker teker yapma kararı içerisindeyiz.

 Biz bakarız demeyiz yaparız deriz.

Allaha şükürler olsun şimdiye kadar ilimiz ile ilgili önemli konuları çözüme kavuşturduk. Muhtarlarımızın taleplerini tek tek dinleyerek, notlarımızı aldık.

Taleplerin çözümü noktasında muhatap hangi bakanlık veya genel müdürlük ise görüşmelerimizi gerçekleştireceğiz.

İnşallah bu talepleri de önümüzdeki zaman içerinde çözüme kavuşturmaya çalışacağız. Tekrar sizlerle sık sık bir araya geleceğiz. Toplantımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi. 

KAHVECİ, “MUHTARLARIMIZ İLE SIK SIK BİR ARAYA GELECEĞİZ”
Köy muhtarlarının halkla birebir iletişimde olduklarını ve bu nedenle onların taleplerinin kendileri için büyük önem taşıdığını belirten MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, Muhtarların sorunlarını dinleyip, çözüm önerileri geliştirmek adına bu tür toplantıların sıkça düzenleneceğini ifade etti. Kahveci, “Sinanpaşa ilçe başkanlığımız tarafından organize edilen ve bölge köy muhtarlarımızın katılımı gerçekleşen bu toplantımızda muhtarlarımızın istek ve taleplerini ilk ağızdan almak için buradayız. Muhtarlık görevi kutsal bir görevdir.

 Sizlerde her zaman bizler için önemlisiniz. Sinanpaşa bölgesindeki köy muhtarlarımızın kendi bölgelerindeki taleplerin çözülmesi konusunda Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı olarak bizzat kendim takipçisi olacağım.

 İlimizde çözülmesi gereken konuları hem il genel meclisi hemde Sinanpaşa ilçemizdeki MHP’li belediye başkanlarımızın desteği ile yerine getirmeye çalışacağız. Ankara’dan çözülecek bir konu ise Sayın vekilimizin girişimleri ile çözüme kavuşturmaya çalışacağız” dedi.