Kariyer.net’in mavi yaka iş ve çalışan arayışını kolaylaştırmak amacıyla 2017 yılında hayata geçirdiği uygulaması İşin Olsun, 7. yılını kutluyor.

Gözden kaçırmayın

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Türk Sporcular 28 Madalya KazandıParis 2024 Paralimpik Oyunları'nda Türk Sporcular 28 Madalya Kazandı

 

Yılda ortalama 447 bin kişinin iş bulmasına doğrudan katkı sağlayan uygulama, her ay 13 milyonun üzerinde ziyaretçi alıyor. İşverenler, İşin Olsun’da ilanlarını tek tıkla yayınlayarak aradıkları çalışanı hızla bulabiliyor.

Türkiye’nin en büyük online istihdam platformu Kariyer.net’in mavi yaka iş ve çalışan arayışına dijital çözümü olan İşin Olsun, bu yıl 7. yaşını kutlamanın gururunu yaşıyor.

Yılda ortalama 447 bin kişinin doğrudan iş bulmasını sağlayan İşin Olsun, ücretsiz olarak hizmet veriyor. Türkiye’de lokasyon bazlı iş ve çalışan arama özelliğine sahip ilk uygulama olan İşin Olsun, bu sayede iş arayanlara yakınlarındaki ya da seçtikleri il, ilçe hatta mahalledeki işleri kolayca görüntüleme fırsatı sunuyor. İşverenler ise sadece 1 dakikada ilan yayınlayarak aradıkları çalışanı hızla bulabiliyor.

Her ay 13 milyonu aşkın ziyaretçi

2017 yılında hayata geçirdikleri İşin Olsun platformunun mavi yaka istihdamı için önemli bir ihtiyaca çözüm getirdiğini vurgulayan Kariyer.net CEO’su Fatih Uysal, “Mavi yakalı çalışanlar ve işverenler arasında güçlü bir köprü kuran İşin Olsun, 7 yıldır istihdam piyasasında kritik bir ihtiyaca yanıt veriyor.

 İş arayanları doğru fırsatlara, işverenleri ise ihtiyaçlarına yönelik adaylara çok daha kolay bir şekilde ulaştıran İşin Olsun, 2021-2023 döneminde yılda ortalama 447 bin kişinin iş bulmasına direkt etki etti.

 Her ay 13 milyonun üzerinde ziyaret alan İşin Olsun’da toplamda 6,5 milyon iş ilanı yayınlanırken, 150 milyondan fazla başvuru gerçekleşti. Ayrıca 6,5 milyondan fazla aday, İşin Olsun’un sunduğu imkanlardan faydalandı. Rakamlar çok önemli ancak bu dinamik ekosistem, sadece rakamlarla değil, hayatlara dokunan gerçek hikayelerle de başarısını perçinledi” dedi.

İşin Olsun, işverenlerin ihtiyaçları doğrultusunda yeni ürünleri hayata geçiriyor

Mavi yaka çalışan arayışında olan işverenlere dijital çözüm sunan İşin Olsun, ücretsiz iş ilanı yayınlama imkanının yanı sıra doğru adaya ulaşmak adına ihtiyaçlara cevap veren ücretli çözümler sunuyor.

İlan Paketi, İletişim Paketi ve Grup Yönetim Modülü gibi ürünler sayesinde işverenler ihtiyaçlarına göre çalışan arayış sürecini şekillendirebiliyor. İlan Paketi satın alan işverenler; Kariyer.net Aday Takip Sistemi’ni de kullanabiliyor, hem Kariyer.net’te hem de İşin Olsun’da ilanı yayınlayarak doğru adaya ulaşma süresini kısaltabiliyor.

İletişim Paketi sayesinde ise işverenlerin aradığı kitleye SMS ve mailing gibi araçlarla ulaşması sağlanıyor. Bayisi bulunan şirketler için sunulan İşin Olsun Grup Yönetim Modülü sayesinde operasyonlar daha hızlı yönetilebiliyor. İhtiyaç doğrultusunda bayiler ilanlarını kendi yayınlayıp başvuruları inceleyebiliyor, çalışanı bulduğunda ise yayından kaldırabiliyor. Bayiler, şirketin belirlediği taslak ilanları kullandıkları için kurumsal işe alım yaklaşımı da korunmuş oluyor.

Kariyer.net hakkında:

1999’dan bu yana Türkiye’nin en büyük online istihdam platformu olan Kariyer.net, iş arayanlarla işverenleri internet ortamında yeni nesil teknolojilerle bir araya getiriyor. Kariyer.net’ in aday veri tabanında 28 milyonu aşkın özgeçmiş bulunuyor.

 Kariyer.net üyesi 600 binden fazla firma, ihtiyaç duyduğu iş gücünü Kariyer.net aracılığıyla arıyor. Kariyer.net, 500’ü aşkın çalışanı ile Türkiye’nin 81 ilinde işveren ve adaylara hizmet veriyor. Kariyer.net bir iLab grup şirketidir.