Nadir Güzbey'den Çarpıcı Açıklamalar Para Çalınmış, Kulüp Dolandırılmış

2024-08-07 11:43:00 Yayınlanma

Nadir Güzbey'den Çarpıcı Açıklamalar Para Çalınmış, Kulüp Dolandırılmış.

Gözden kaçırmayın

Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Başarı DilekleriYeni Eğitim-Öğretim Yılına Başarı Dilekleri

 “Afyonspor'dan ”

Afyonspor Kulübü'nün Seçimli Olağanüstü Kongresi, AFBEL Termal Otel'de bugün gerçekleştiriliyor. Kongre, yeterli çoğunluk sağlanamaması nedeniyle 29 Temmuz 2024'ten bugüne ertelenmişti. Saat 10:00'da başlayan kongrede, çoğunluk sağlandı ve yeni başkanın seçilmesi Mevcut Başkan Nadir Güzbey, eski Başkan Erkan Çelik'e yönelik sert eleştirilerde bulundu. Güzbey, “Kulüpten para çalınmış, kulüp dolandırılmış” diyerek eski yönetimi suçladı. Kongrede, Divan Kurulu Başkanlığı’na Niyazi Ertaş seçildi ve kongre, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.


"Sahaya Çıkamayacak Bir Kulüp Devraldık"
Güzbey, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Sahaya çıkamayacak bir kulüp devraldık. Düşme potasında bir takım devraldık. Banka hesaplarımıza haciz gelmişti, adım atamıyorduk. 56 milyon TL’lik bir borçla karşılaştık. Kasada olması gereken paralar yok.

"Ahlaksızca Afyonspor’un Önüne Yazdığın Şirketin İsminin Bedelini Alacağız"

Güzbey, eski Başkan Çelik’i iş bilmezlik ve ticari ahlaksızlıkla suçlayarak, “Afyonspor’u iş bilmez, beceriksiz, ticari ahlaktan yoksun kişiler yönetmiş. Ahlaksızca Afyonspor’un önüne yazdığın şirketin isminin bedelini alacağız” dedi.
"Bugün Milat, Bu Milattan Sonra Çok Şey Değişecek"
Güzbey, Afyonspor için yeni bir dönemin başlayacağını belirterek, “Bugün milat, bu milattan sonra çok şey değişecek. Ligin başlamasına 30 gün kaldı, büyük sıkıntılar var. Gece 1.5’a kadar Burcu Hanım’ın ekibi bir şeyler yapmaya gayret sarf ediyor. Çok şükür böyle bir belediye var. Umarım söylenenler samimi bir şekilde yerine gelir ve Afyonspor sıkıntılardan kurtulur” dedi.

Yeni Adaylar ve Taahhütler

Güzbey, kulübün borçlarının ödenmesi konusunda yeni adayların taahhütlerde bulunduğunu belirtti. “İstanbul’dan gelen bir aday grubu, Afyon’a verdiği taahhütle tüm borçları 20 günde ödeyeceklerini söylediler. 2 gün içinde personel borçlarını ödeyeceğiz dediler. Ancak imzalarını atan kişilerden 15 gündür ses yok. Afyonspor’u sokaktan geçenlere teslim edemeyiz. Bu kulüp Afyonluların malıdır. Şehrin belediye başkanının ve valisinin onaylamadığı hiç kimseye bu genel kurulun onay vereceğini sanmıyorum” ifadelerini kullandı

Yorumlar
Yorum Yap