Afyonkarahisar Şehit Yunus Çiçek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde engelli araç tamiri atölyesi açıldı.

Gözden kaçırmayın

2024 Afyonkarahisar Motofest etkinliğinde, İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı da bir stant açtı.2024 Afyonkarahisar Motofest etkinliğinde, İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı da bir stant açtı.

 

Açılış törenine Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hüsnü Serteser ve Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Faruk Özkara katıldı.

Vali Yiğitbaşı, açılış konuşmasında, engelli araçlarının tamir maliyetlerinin yüksekliğine dikkat çekti. Araçların tamiri için başka şehirlere gitmenin ekstra masraf yarattığını belirten Vali Yiğitbaşı, bu yeni atölyenin bu maliyetleri ortadan kaldıracağını vurguladı.

 DAHA EKONOMİK BİR ERİŞİM SAĞLANACAK

Ayrıca, atölyenin kurulmasında maddi destek sağlayan ATSO Başkanı Hüsnü Serteser’e teşekkür ederek açılışı gerçekleştirdi. Bu yeni atölye, Afyonkarahisar’daki engelli bireylerin araç tamir hizmetlerine daha kolay ve ekonomik bir şekilde erişmelerine olanak sağlayacak.