"HER ŞEYİ BİLENLER BİRAZ SABRETSİNLER"


Gözden kaçırmayın

Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Başarı DilekleriYeni Eğitim-Öğretim Yılına Başarı Dilekleri

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda mücadele eden Filenin Sultanları, çeyrek finalde Çin ile karşılaştı. Müsabakayı altın set sonucunda 3-2 kazanan milliler, adını yarı finale yazdırdı.
Olimpiyat Oyunları’nda üst üste ikinci kez çeyrek finale yükselen Filenin Sultanları için büyük bir heyecan yaşandı. A Milli Kadın Voleybol TRakibini 3-2 mağlup eden Filenin Sultanları, tarihimizde ilk kez yarı finale yükseldi. Milliler, İtalya-Sırbistan eşleşmesinin galibiyle yarı finalde mücadele edecek.

Mücadele sonrasında konuşan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, "Söyleyecek çok şey var ama yarı finali bir oynayalım, sonra konuşalım. Her şeyi bilenler lütfen biraz sabretsinler. Bu takımın yarı final ve finalini beklesinler. Biz bu hakaret ve küfürleri hak etmedik!" ifadelerini kullandı

 

İlk set sonucu: 23-25

İkinci set sonucu: 25-21

Üçüncü set sonucu: 26-24

Dördüncü set sonucu: 21-25

Altın set sonucu: 15-12

SAKATLIK KABUSU

Filenin Sultanları'nda Cansu Özbay sakatlandı ve gözyaşlarıyla kenara geldi. Diğer yandan ayağından sakatlanan Hande Baladın ve omzunda bir problem yaşayan Gizem Örge de gözyaşları içerisinde mücadelesine devam etti.