7 Ağustos Çarşamba günü NG Afyon Otel'de gerçekleştirilecek basın ve tanıtım toplantısına davet.

Gözden kaçırmayın

Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Başarı DilekleriYeni Eğitim-Öğretim Yılına Başarı Dilekleri

Kurtuluş Savaşı'nın başladığı şehir olan ve Gaziantep'ten sonra UNESCO Gastronomi Şehirleri arasına giren, Frig Vadisiyle ünlü Afyonkarahisar, caz ve klasik müzik festivalleri ile Anadolu'nun kültür başkenti olarak adını yazdırmaya devam ediyor.

 

Cumhurbaşkanlığı Himayesinde düzenlenen ve bu yıl 7’ncisi gerçekleştirilecek olan Dünya Motokros Şampiyonası, Afyonkarahisar’da 500 bin ziyaretçi hedefiyle kapılarını açacak.

Dünyanın en yetenekli motokros yarışçılarını bir araya getiren DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI (MXGP) ve TÜRKİYE MOTOFEST’in detaylarını paylaşmak üzere 7 Ağustos Çarşamba günü NG Afyon Otel'de gerçekleştireceğimiz basın ve tanıtım toplantısına sizleri davet etmekten onur duyarız.

 

4-8 Eylül 2024 tarihleri arasında Afyonkarahisar’da düzenlenecek olan bu organizasyon, dünyanın en iyi altyapısına sahip etkinliklerden biri olarak kabul edilmekte olup, motokros branşının en iyi sporcuları ile dünya basınının katılımıyla taçlanacaktır. 

 

Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilecek bu etkinlik, ülkemizin tanıtımı açısından büyük önem taşımaktadır ve 2024 yılının en büyük spor etkinliği olarak öne çıkmaktadır.