“SORUNLARI YERİNDE ÇÖZMEK İÇİN İLÇE İLÇE GEZİYORUZ

Gözden kaçırmayın

CHP 101. Yılını KutluyorCHP 101. Yılını Kutluyor

YURDUNUSEVEN, AFYON’U KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

 

TALEPLERE KAYNAĞINDA ÇÖZÜM

 

“BİZİM İÇİN SEÇİM ÖNCESİ YADA SONRASI YOK, HER ZAMAN VATANDAŞIN İÇİNDEYİZ”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, İhsaniye ilçesinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. Beldeleri ve köyleri ziyaret eden Yurdunuseven, vatandaşların taleplerini dinleyerek her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

 

İlçe, belde ve köy ziyaretlerine aralıksız devam eden Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, İhsaniye ilçesinde ziyaretlerde bulundu. İlk olarak İhsaniye Belediye Başkanı Emine Gökçe’yi ziyaret eden Milletvekili Yurdunuseven, burada ilçede başlayan yatırım ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

 

Milletvekili Yurdunuseven, İhsaniye Belediye Başkanı Emine Gökçe, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Özer, İl Genel Meclis Üyeleri; Mevlüt Küçük, Ömer Çakal, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri; Mehmet Ali Tetik, Ahmet Yıldız ve teşkilat mensupları ile birlikte Beyköy’de vatandaşların taleplerini dinleyerek çözümü noktasında ilgili birimlerle temasa geçti. 

Yurdunuseven, daha sonra Kayıhan Beldesine geçerek burada Belediye Başkanı Mustafa Demiray’ı ziyaret etti. Kayıhan Tarım Kredi Şubesi’ni ziyaret eden Yurdunuseven, kooperatifin çalışmaları hakkında bilgi alarak ürün alımlarını inceledi. 

 

Ayazini köyünde İhsaniye Belediyesi tarafından hizmet veren karşılama merkezini de ziyaret eden Yurdunuseven, köylüler tarafından işletilen işyerlerini ziyaret etti. 

 

Termal turizm noktasında büyük bir öneme sahip olan Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik ve Gazlıgöl Belediye Başkanı Mustafa Güngör’ü ziyaret eden Yurdunuseven, temaslarını esnaf ziyareti ile tamamladı. 

 

Gün boyu devam eden ziyaret ve temaslar hakkında değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Yurdunuseven, vatandaşlarla buluşup sorunu kaynağında çözdüklerini belirterek Afyonkarahisar’ın her bir köşesine ulaşmaya çalıştıklarını söyledi. Yurdunuseven, “AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri olarak biz göreve geldiğimiz günden bugüne kadar vatandaşlarımızın içindeyiz. Bizim için seçim öncesi yada sonrası yoktur. Her zaman halkın derdiyle dertlenir ve çözümü için elimizden gelen çabayı gösteririz. İhsaniye ilçemizde belediyelerimizi ve köylerimizi ziyaret ettik. Yerel seçimlerde İhsaniye ilçemizden tüm belediyeleri ve İl Genel Meclis üyelerimizi kazandık. Vatandaşımız tercihini hizmetten ve hizmet belediyeciliğinden yana kullandı. İhsaniyeli hemşehrilerimizde bilirler ki AK Parti’de vatandaşa hizmet odaklı bir yerel yönetim şekli vardır. Geçmiş dönemlerden biriken sorunlar vardı ve belediye başkanlarımız her fırsatta bizlere bu noktada talepte bulunuyordu. Şimdi bunları yerinde görerek çözüm üretme noktasında neler yapabiliriz bunların istişaresini yaptık. Bu minvalde sorunları yerinde çözmek için ilçe ilçe geziyoruz” dedi. 

 

“FRİG VADİSİ TAM BİR TURİZM VADİSİ OLDU”

Frig vadisini bünyesinde barındıran Ayazini hakkında konuşan Yurdunuseven, “Ayazini köyümüz tamda tarihin ve doğal güzelliklerin ortasında bulunuyordu. Burası büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadı. Tarihi dokusuna uygun olarak restore edilen köyümüz şimdi 2 yıldır tamda bir turizm platosu oldu. Ayazini’nin saklı kalmış güzelliklerini gün yüzüne çıkartarak yurt içinden ve yurt dışından akın akın binlerce turist ağırlayan bir köy haline getirdik. Sadece Ayazini değil tüm bölge turizm vadisi oldu. Halen daha yeni yeni oteller ve işyerleri açılıyor. Şimdi bölge halkı için yeni bir iş kapısı ve yeni bir gelir kaynağı ortaya çıktı. Yurdun dört bir yanından tüm herkesi bu eşsiz güzellikleri görmeye bekliyoruz” diye konuştu.