BEŞİKTAŞ CUMHURİYETLE ÖZDEŞLEŞEN BİR TAKIM”

Gözden kaçırmayın

Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Başarı DilekleriYeni Eğitim-Öğretim Yılına Başarı Dilekleri

 

1903 Afyon Beşiktaşlılar Derneği yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Burcu Köksal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

1903 Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kemal Genç, ve dernek üyeleri; İhsan Özer, Mahmut Kartal, Hüseyin Uğur, Yalçın Tokgöz ile Önder Artuk, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

“BEŞİKTAŞ CUMHURİYETLE ÖZDEŞLEŞEN BİR TAKIM”

1903 Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kemal Genç, Belediye Başkanı Köksal’a görevinin hayırlı olmasını diledi. Genç, “Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneği olarak başarılı projelere imza atmak istiyoruz. Derneğimizi kurarken ve yürütürken sizin başlangıçlarınızdan ilham alıyoruz.

 Afyon’un tanıtımı konusunda oldukça aktif bir şekilde çalışıyoruz. Hasan Arat Başkanımız da bizimle. Zafer Haftası’nda Afyonkarahisar’a gelecek. 25 Ağustos Zafer Bayramı’nda Hasan Arat başkanımız ile sizleri ziyaret tekrar etmek istiyoruz. İstanbul’daki dernekler toplantımızda da yönetimimizden selamlar vardı.

Beşiktaş’ta olduğu gibi Afyon’da da çok değerli iş adamları ve akademisyenler bulunuyor. Getirdiğimiz farklılıkları ve katkıları sizlerle paylaşmak istiyoruz. İftarımızda bizimle birlikte geçirdiğiniz günlerin hatırası bizler için çok değerli.

 Destekleriniz için teşekkür ederiz. Beşiktaş Cumhuriyet tarihi açısından büyük önemi taşımaktadır.” dedi

“BEŞİKTAŞ TARAFTAR GRUBU, TOPLUMSAL HASSASİYETİ YÜKSEK BİR TAKIM”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Belediye olarak, Afyonkarahisar’a katkı sağlamak isteyen tüm sivil toplum kuruluşlarının yanlarında olduklarını kaydetti. Köksal, “Afyonkarahisar’daki sivil toplum kuruluşları, dernekler, ve tüm hemşehrilerimiz bizim için büyük önem taşıyor.

Belediye başkan adaylığı sürecinde ve sonrasında her zaman söylediğimiz gibi, bu şehri odalarla, sivil toplum kuruluşlarıyla, derneklerle ve şehri seven hemşehrilerimizle birlikte yöneteceğimizi belirttik ve bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz.

 Bugün de sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Beşiktaş taraftar grubu, toplumsal olaylarla ilgili görüş beyan eden önemli bir topluluktur ve Afyonkarahisar’da da bu camiada tanıdığımız hemşehrilerimizi görmek bizleri sevindiriyor.

Belediye olarak, Afyonkarahisar’a katkı sağlamak isteyen tüm sivil toplum kuruluşlarının yanındayız. Hepimizin amacı, daha güzel, yaşanabilir ve mutlu bir Afyonkarahisar oluşturmaktır.

Bu doğrultuda sizlerin yanındayız. 

25 Ağustos’taki ziyaretiniz için teşekkür ederiz.

 Zafer Haftası’nın önemi büyük; burası Cumhuriyet’in kurulduğu topraklar ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yedi düvele meydan okuduğumuz, bağımsızlığımızı kazandığımız topraklardır.

 Zafer Haftası’nı coşkulu bir şekilde kutlamak istiyoruz ve bu konuda vereceğiniz katkılar için teşekkür ederiz. İnşallah Zafer Haftası’nı hep birlikte yakışır bir şekilde kutlayacağız.

 Ziyaretleriniz için tekrar teşekkür ediyor, sezon boyunca başarılar diliyorum.” diye konuştu.