Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Döğer Belediyesinin Toplu Açılış Töreni’nde konuştu.

Gözden kaçırmayın

CHP 101. Yılını KutluyorCHP 101. Yılını Kutluyor

"Türkiye’yi daha da güçlü, huzurlu ve refah içinde kılmak için tüm çalışmalarımızı, aile odaklı bir bakış açısıyla yürütüyoruz. Çünkü şunu çok iyi biliyoruz ki güçlü aile demek, güçlü Türkiye demektir"

 Mahinur Özdemir Göktaş, "Türkiye’yi daha da güçlü, huzurlu ve refah içinde kılmak için tüm çalışmalarımızı, aile odaklı bir bakış açısıyla yürütüyoruz. Çünkü şunu çok iyi biliyoruz ki güçlü aile demek, güçlü Türkiye demektir" dedi.

Göktaş, Döğer Belediyesi tarafından gerçekleştirilen hizmetlerin toplu açılış törenindeki konuşmasına, medeniyetlere ev sahipliği yapmış Frig Vadisi'nin kalbi Döğer’de hemşerileriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 22 yıldır milletten aldıkları güçle durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ettiklerini dile getiren Göktaş, "Biliyoruz ki ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ ilkemiz doğrultusunda yapacağımız her hizmet, milletçe bizi güçlü kılacak, birlik ve beraberlik içinde gelişmemize katkı sağlayacaktır" diye konuştu.

Bu anlayışla Bakanlık olarak kendi hizmet alanlarındaki her konuda toplumun tüm kesimlerini kapsayan bir anlayışla çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Göktaş, "Türkiye’yi daha da güçlü, huzurlu ve refah içinde kılmak için tüm çalışmalarımızı, aile odaklı bir bakış açısıyla yürütüyoruz. Çünkü şunu çok iyi biliyoruz ki güçlü aile demek, güçlü Türkiye demektir" ifadesini kullandı.

Aile ve sosyal hizmetler alanında pek çok yeniliğe, hizmete imza attıklarını aktaran Göktaş, şunları söyledi:

"Sosyal hizmet merkezlerimizle çocuk, kadın, genç, yaşlı tüm hemşerilerimize destek oluyoruz.

 Çocuk evlerimizle, koruma altında olan evlatlarımızın aile ortamında büyümelerini sağlıyoruz.

Kadın kooperatiflerimizle, kadınların daha fazla ekonomik alanda yer almalarına destek oluyoruz. 

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımızla, ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor, dertlerine derman oluyoruz. 

Bakım ve rehabilitasyon merkezlerimiz, umut evlerimiz ve huzurevlerimizle de yaşlılara ve engellilere yaşayabilecekleri sıcak bir yuva sunuyoruz. Şimdi önümüzde Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz var. Bu hedeflerimizi gerçekleştirmek ve evlatlarımıza daha güzel yarınlar bırakabilmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.”

Konuşmaların ardından Bakan Göktaş ve beraberindeki protokol üyeleri kurdele keserek hizmetlerin açılışını gerçekleştirdi.