SAADET PARTİSİ KUDÜS VE GAZZE İÇİN MEYDANLARDA!

Gözden kaçırmayın

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Türk Sporcular 28 Madalya KazandıParis 2024 Paralimpik Oyunları'nda Türk Sporcular 28 Madalya Kazandı


Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı, bugün bütün teşkilatlarıyla ve milli görüşçü kuruluşlarla meydanlarda olacaklarını açıklayarak vatandaşları meydanlarda Gazze’de yaşanan soykırıma ve siyonist İsrail’e tepki göstermeye davet etti.

‘3 AĞUSTOS CUMARTESİ 18.00’DA AFYONKARAHİSAR ZAFER MEYDANINDA OLACAĞIZ’
Saadet Partisi’nden yapılan açıklama şu şekilde;

“Geçtiğimiz günlerde İsrail tarafından alçak bir saldırıyla şehit edilen Filistin direnişinin lideri İsmail Haniye şehit olmadan önceki gün dünya genelindze halkına ve İsrail hae Gazpishanelerindeki Filistinli mahkumlara destek çağrısında bulunarak tüm müslümanları 3 Ağustos’ta meydanlara çıkarak Kudüs ve Gazze’deki soykırıma tepkilerin ortaya konulması gerektiğini söylemişti.

Saadet Partisi olarak tüm Türkiye’de olduğu gibi Afyonkarahisar’da da Şehit İsmail Heniyye’nin bu çağrısına ve vasiyetine en güçlü şekilde karşılık verecek; 3 Ağustos Cumartesi Günü (bugün) saat 18.00’da bütün teşkilatlarımızla, bütün Milli Görüşçü Kuruluşlarımızla, tüm vatandaşlarımızla birlikte Zafer Meydanı’nda olacağız. Tüm hemşehrilerimizi de bu zulme tepki göstermeye davet ediyoruz.”