DOĞALGAZA YAPILAN ZAM DEĞİL ZULÜMDÜR!

Gözden kaçırmayın

CHP 101. Yılını KutluyorCHP 101. Yılını Kutluyor

 

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş Doğalgaza yapılan %38’lik zamma tepki göstererek “Dünyanın en yüksek enflasyonuna sahip ülkelerden biri olan Türkiye’de, ekonomik buhran üzeri örtülemez, görmezden gelinemez bir noktaya ulaştı. Ak parti iktidarı kaşıkla verip kepçeyle almaya devam ediyor. Nerede O ‘Doğalgazı açın, pencereleri açın’ diyen arkadaş?!” dedi.

Karataş açıklasında şunları ifade etti;


“Ak parti iktidarının uyguladığı yanlış ekonomi politikalarının bedeli fahiş zamlarla vatandaşlarımıza ödetilmektedir. Ak parti’nin Rusya ile Ukrayna savaşı kaynaklı yaşanan krizi zamlara bahane olarak göstermesine karşın; hiçbir ülke vatandaşlarına bu oranda zam yapmamıştır. Türkiye; elektrik ve doğalgaza yapılan son zamlarla birlikte enerji enflasyonunda zirvede yer almaktadır. Vatandaşlarımız, temel gıda ürünlerinde durdurulamayan enflasyonun altında ezilirken; bu ürünlerin fiyatlarını daha da artıracak enerjiye zam yapmak insafsızlıktır. Kış aylarının yaklaştığı bir dönemde yapılan şey bir zam değil zulümdür!”

AK PARTİ KENDİ İSRAFININ FATURASINI HALKA KESMEYE DEVAM EDİYOR!
“Ak parti iktidarı bir yandan vergi kaçaklarını affetmeye çalışıyor.

 Dışarıdan parasını getirecek olanlara her türlü imtiyazı, kolaylığı getiriyor. Öte yandan gecekondusunda, evinde önümüzdeki kışı doğalgazla geçirmek durumunda olan insanın ısınma faturasına yüzde 38’lik bir zam getiriyor.

 Bu çok ağır olmuştur. Bu zammı yapanların garip guraba, fakir fukara edebiyatını söylemeye artık hakları yoktur. Garibi, yoksulu, fakiri kış arefesinde kendi kaderleriyle baş başa bırakmışlardır.

Bunun haklı bir ekonomik nedeni de yoktur.

Bütçedeki yanlış harcamaların, israfın, har vurup harman savurmanın karşılıksız kredi vermelerinin bedelini şimdi vatandaşın sırtından çıkarma noktasındadır.

Bu zam yoksulluğu dibine kadar hisseden vatandaşımıza tokat atmaktır. İktidar vatandaşın cebinden elini çeksin, artık yeter.” dedi.