AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar’da bir dizi programlar gerçekleştirdi.

Gözden kaçırmayın

CHP 101. Yılını KutluyorCHP 101. Yılını Kutluyor

 

İscehisar ilçesinde programlarına başlayan Milletvekili Özkaya, Belediye Başkanlığı, Kaymakamlık ve Seydiler beldesindeki Ankara - Afyonkarahisar Yüksek Hızlı Tren Hattı inşaatında incelemelerde bulundu.

 Ziyaretleri esnasında vatandaşlarla da sohbet eden Milletvekili Özkaya,  vatandaşların talep öneri ve beklentilerini alarak, yetkililer ile yerinde görüşmeler gerçekleştirdi.

Afyonkarahisar Kamil Miras Camii’nde Yaz Kuran Kursu’na katılan öğrenciler ile bir araya Milletvekili Özkaya burada cemaat ile de sohbet etti.

Afyonkarahisar Ziraat Odası’nda Merkez ve İlçe Ziraat Odalarının Başkanları ile bir toplantı yapan Milletvekili Özkaya, çiftçi ve üreticilerinde beklenti, öneri ve taleplerini dinleyerek çözümü noktasında yapılabilecek çalışmaları Oda Başkanları ile konuştu.

Afyonkarahisar Merkezde esnaf ziyareti de gerçekleştiren Milletvekili Özkaya, programına ilişkin değerlendirmede bulunarak, “Şehrimizin dört bir yanında vatandaşlarımız, esnaflarımız ve üreticilerimiz ile buluşmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın bizlerden ve hükümetimizden beklentilerini, taleplerini ve önerilerini dinliyor, çözümü hususunda yapılabilecekleri konuşuyoruz.

 Gerekli kurum ve kuruluşlara bu konuları ileterek takibini yapıyoruz.

Bugün İscehisar’dan başlayarak tamamlanan Hükümet Konağı’nı inceledik, Belediyemizde teşkilatımız ile ilçemiz üzerinde verimli bir toplantı gerçekleştirdik. daha sonrasında Seydiler beldemizde YHT alt yapı çalışmalarını inceledik” dedi. 

Ziraat Odası Başkanları ile yaptığı toplantıya ilişkin de bilgiler veren Özkaya, “Çifçilerimiz için yapılabilecek çalışmaları Oda Başkanlarımız ile istişare ettik.

Elimizden ne geliyor ise yapmaya çalışıyoruz. Her zaman olduğu gibi çiftçimizin yanındayız. Şehrimiz için vatandaşlarımız için Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çalışmaya, koşturmaya devam edeceğiz” dedi.