Başkan Kumartaşlı ve ekibi, Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Cem Kasapoğluna Ziyaret.

Gözden kaçırmayın

Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri BaşladıMevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri Başladı

Afyonkarahisar’da şehit ve gazilerin hakları söz konusu olduğunda etkin bir şekilde görev yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve beraberindeki heyet, kamu ve kurum ziyaretlerine devam ediyor.

BAŞKAN YARDIMCISI CEM KASAPOĞLU İLE GÖRÜŞME

Ziyaretler kapsamında  sevgisi ile dolu olan, her zaman şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve derneğimizin destekçisi ve yanında olan Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Cem Kasapoğlu'nu, Şehit Babalarımız Fuat Saraç, Süleyman Üye ve Malül Gazi Uzm. J. Çvş. Ertuğrul Demir ile makamında ziyaret ettik” dedi.

BAŞKAN KUMARTAŞLI’DAN TEŞEKKÜR

Başkan Kumartaşlı, Cem Kasapoğlu’na yeni görevinde başarılar dilediklerini ve katkıları, ilgi ve alakasından dolayı camia adına teşekkür ettiklerini belirtti. Kumartaşlı, “Tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve dua ile andık” ifadelerini kullandı. Bu tür ziyaretlerin, şehit aileleri ve gazilerin moral ve motivasyonunu artırdığına dikkat çekti.

ŞEHİT VE GAZİLER İÇİN YAPILAN ÇALIŞMALAR

Dernek, şehit aileleri ve gazilerin haklarının korunması ve iyileştirilmesi adına birçok çalışma yürütüyor. Başkan İsmail Kumartaşlı ve ekibi, bu ziyaretlerle hem destek topluyor hem de şehit ve gazilerin taleplerini ilgili mercilere ileterek çözüm arayışında bulunuyor. Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Cem Kasapoğlu, bu çalışmaların her zaman destekçisi olacağını ve şehit aileleri ile gazilerin yanında yer alacağını ifade etti.