Gelecek Partisi Heyeti Afyonkarahisar'da Sanayi ve Ticaretin Nabzını Tutmaya devam ediyor 

Gözden kaçırmayın

Tepebaşı İlçe Başkanlığı Şirintepe Mahallesi'nde Üye Kayıt ve Tanışma Bilgi Alma Standı DüzenlediTepebaşı İlçe Başkanlığı Şirintepe Mahallesi'nde Üye Kayıt ve Tanışma Bilgi Alma Standı Düzenledi


Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ferhat Esener, Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Latif Akış ve Serhat Mustafa Şener ile Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş, Afyonkarahisar'ın önemli iş insanlarından Süleyman Kırlıoglu'nu ziyaret etti..
Kırlıoglu ile Afyonkarahisar'da ticaretin durumu iş insanlarının sıkıntı, sorun ve bunların çözümlerini ihracatta öncü olan şehrimizde ihracatın durumu ve yapılması gerekenler konuşuldu.
 İş insanlarımızın nabzını tutmaya ve çözüm olmaya, bunları mecliste duyurmaya, ekonomik istikrarın sağlanması ve ihracatımız rekor kırması için gerekli adımların atılması
için Gelecek partisi tüm kadrolarıyla çalışmalarına devam etmektedir.

Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş: “Afyon’un Ticaret Potansiyeli Büyük”
Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar’ın sanayi ve ticaretinde önemli yere sahip firmalarla da ziyaretlere devam edeceklerini  ve elde edilen notların Ahmet Davutoğlu’na iletileceğini belirtti. Ertaş, “Afyon’un ticaret potansiyeli büyük ve bu potansiyeli daha da artırmak için çalışacağız” dedi.