AGC PİKNİKTE BULUŞTU

Gözden kaçırmayın

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Türk Sporcular 28 Madalya KazandıParis 2024 Paralimpik Oyunları'nda Türk Sporcular 28 Madalya Kazandı

AGC PİKNİKTE BULUŞTU

AİLELER KENDİLERİNİ ÖZEL HİSSETTİ

Afyon Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı etkinliği, gazetecilerin ve ailelerinin katılımıyla Taşoluk beldesinde düzenlenen piknikte coşku içerisinde kutlandı.

AGC Başkanı Önder Artuk ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, Gelecek Partisi Afyonkarahisar il Başkanı Niyazi Ertaş Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, Dazkırı Belediye Başkanı Fatih Çiçek, Sinanpaşa Belediye Başkanı Tolga Yıldırım, Hocalar Belediye Başkanı Ali Arslan, Taşoluk Belediye Başkanı Bilgin Özen ve çok sayıda gazeteci ile aileleri etkinliğe katıldı. Gazeteciler, yoğun iş temposundan uzaklaşıp doğayla iç içe bir gün geçirme fırsatı buldular.

DOLU DOLU BİR GÜN

Taşoluk Mesire Alanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte, satranç ve tavla turnuvası, mangal partisi, canlı müzik ve çocuklar için oyun alanları gibi çeşitli yarışma ve aktiviteler yer aldı. Gazeteciler ve aileleri, bu geniş yelpazedeki etkinliklerle keyifli vakit geçirdi.

 

AİLELER KENDİLERİNİ ÖZEL HİSSETTİ

Gazetecilerin ailelerine de özel etkinlikler düzenlendi. Çocuklar oyun alanlarında eğlenirken, yetişkinler doğanın ve yeşilin tadını çıkardı. Samimi bir ortamda aileler keyifli anlar yaşadı. Etkinlikte özelikle çocuklara yönelik gösteriler takdir topladı. Profesyonel animatörler eşliğinde çocukların yüzleri boyandı. Palyaço gösterileri ve halat çekme yarışmaları gerçekleşti. Anne ve babalar çocuklarıyla çocuk oldu. Etkinlik kapsamında mangal yakılarak bir çok ikramda bulunuldu.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Açılış konuşmasını yapan Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk, birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Güzide basın mensubu temsilcileri, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nda birlik ve beraberlik için hep birlikte oluşturduğumuz piknik etkinliğine katıldığınız için teşekkür ediyorum. Güzel ve eğlenceli bir program olmasını diliyorum. Taşoluk Belediye Başkanı'na bu güzel alanı bize tahsis ettikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

GENÇLERE TEŞEKKÜR

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Güzbey, etkinliğin asıl sahiplerinin genç meslektaşları ve kadın gazeteciler olduğunu belirtti. Güzbey, "Hepiniz hoş geldiniz. Çok güzel bir etkinlik, bu yıl bu etkinliği gençlere ve kadın gazeteci kardeşlerimize yıktık diyelim. Çok güzel etkinlik düzenlemişler. Önder hocamız olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum," dedi.

 

GENÇLER VE KADINLAR 10 KAT İYİSİNİ YAPTILAR

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Abdioğulları, gençlerin ve kadınların kendilerinden 10 kat daha iyi olduklarını vurgulayarak, "Biz Mehmet Emin Güzbey kardeşimle gençlere bir söz verdik. Bu kadroları gençleştireceğiz diye bunu 24 Temmuz gazetemizde de yazdık. İlk etapta 7 kişilik olan yönetimimizi Sezer Küçükkurt başkanlığımızda 11 kişiye çıkardık. Yönetime 4 tane genç takviyesi yaptık. 11 kişilik genç takviyesi de bıraktık. Hanım kardeşlerimize pozitif ayrımcılık yaptık. Hanımları 11 kişi haline getirdik. Organizasyon konusunda elime kimse su dökemez ama gençler bizden 10 kat daha iyisini yaptılar," dedi.

 

GENÇLER ARTIK DAHA ÖN PLANDA OLACAK

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Sezer Küçükkurt, etkinlikte meslektaşlarına ve ailelerine yaptığı konuşmada gençlerin önemine vurgu yaptı. Başkan Yardımcısı Küçükkurt, "Cemiyet olarak basın camiamızdaki arkadaşlarımızı bu tarz etkinliklerde buluşturmak için uğraşıyoruz. Cemiyetimizde gençler artık daha ön planda olacak. Bu etkinlik farklı ve güzel oldu. Başkanımıza ve yönetimine bu güzel etkinlik için teşekkür ederim" dedi.

 

BU YIL PLAKET TAKDİMİ GENÇ GAZETECİLERE OLDU

Afyon Gazeteciler Cemiyeti, mesleğe yeni başlayan ve meslekte 2. yılını dolduran genç gazetecilere yönelik bir plaket takdim etkinliği düzenledi. Bu yıl 40’a yakın genç gazeteci, hem siyasi isimlerden hem de meslek büyüklerinden başarı plaketi aldı.