Az Kalsın Ceza Evine Giriyorlardı...!VİDEO HABER

Gözden kaçırmayın

Kesinleşmiş hapis cezası bulunan  şahıs Çobanlar ilçesinde yakalandı.Kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs Çobanlar ilçesinde yakalandı.

Afyonkarahisar Adnan Menderes Bulvarı'nda, cezaevi kapısının önünde Sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, S.A (19) idaresindeki 03 EF 799 plakalı araç kontrolünü kaybederek Adnan Menderes Bulvarı'nda, cezaevi kapısının önündeki Ağaca çarparak durabildi.   Araç içinde bulunan 1. Kişi ağır 2 kişi yaralandı.




Kazada, araçta bulunan bir kişi hafif yaralanırken, Aracı kullanan A.S. (19) ağır yaralandı. Ehliyeti olmayan sürücü ve yanında bulunan arkadaşı 112 Acil servis Ambulansı ile hastaneye kaldırlırken alkollü oldukları ve aracın sigortasız olduğu tespit edildi.


Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemeler ve alkol testi sonucunda sürücü A.S.'nin alkollü olduğunu ve aracın sigortasının olmadığını belirledi. Kaza sonrasında sürücünün durumunun ciddiyetini koruduğu ve tedavisine hastanede devam edildiği öğrenildi. Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattıp aracı trafikten men etti..

 HABER VE VİDEO : AHMET UÇMAK