SAGLIKSEN'DEN AFSÜ'YE ÜST DÜZEY ZİYARET

Gözden kaçırmayın

2024 Afyonkarahisar Motofest etkinliğinde, İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı da bir stant açtı.2024 Afyonkarahisar Motofest etkinliğinde, İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı da bir stant açtı.

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk DOĞAN  Genel Başkan Yardımcımız Mustafa IRGATOĞLU, Sağlık-Sen AFSÜ  Şube başkanı Aydın BALCI ve Yönetim Kurulu, Afyonkarahisar Sağlık-Sen 1No şube başkanı Abdülkadir HIZ ve yönetim kurulu İle Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi rektörümüz Prof. Dr. Nurullah OKUMUŞ’a ziyarette bulunduk. 

Ziyaretimizin amacı çalışanlarımız adına büyük bir önem arz eden ve hepimizin gönülden gerçekleşmesini istediği Sağlık-Sen KREŞ projesini hayata geçirmek için gerçekleştirdiğimiz görüşmede aynı zamanda sağlık çalışanlarımızın sorunları da geniş bir şekilde ele alındı. 

SAĞLIK-SEN KREŞ projemiz için somut adımlar atılmış olup kreşimizin üniversitemiz içerisinde faaliyet göstermesine karar alınmıştır. 

Kreşimizin üniversitemiz içerisinde nerede konumlanması,  faal olarak hayata geçmesi ve gerekli adımların en kısa zamanda atılmasını sağlamak için yakından takip edip siz değerli üyelerimiz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.  

Rektörümüz Nurullah OKUMUŞ’a misafirperliklerinden ötürü teşekkür ederiz Denildi