Gençlik Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Önder Artuk ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti

2024-07-25 18:57:00 Yayınlanma

Gençlik Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Önder Artuk ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti

Gözden kaçırmayın

Gençlik ve spor bakanlığından üst düzey katılım olmaması tepki ile karşılandı. Gençlik ve spor bakanlığından üst düzey katılım olmaması tepki ile karşılandı. 

Kasaoğlu Basın Bayramı nedeniyle AGC Başkanı Artuk'un ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Afyonkarahisar'da bulunan tüm basın mensuplarının Basın Bayramını kutladı. Ziyaret sırasında Kasapoğlu, gazetecilerin kamu görevi yaptığını vurgulayarak, basının önemine dikkat çekti.

Kasapoğlu, basının toplum üzerindeki etkisine değinerek, "Basın, demokratik bir toplumun vazgeçilmez unsurlarından biridir.

Gazeteciler, toplumun bilgiye erişimini sağlayarak, şeffaflık ilkelerinin hayata geçmesine katkı sağlarlar. Basın, halkın doğru ve tarafsız bilgiye ulaşmasını sağlayarak, kamuoyunun oluşmasına yardımcı olur" dedi.

“ÖNDER ARTUK VE YÖNETİME BAŞARILAR DİLİYORUM"

Kasapoğlu, basının görevini yerine getirirken karşılaştığı zorluklara da dikkat çekerek: "Gazeteciler, doğru bilgiye ulaşmak ve bunu halka aktarmak için büyük çaba sarf ederler.

Bu süreçte karşılaştıkları engeller ve zorluklara rağmen, görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışırlar. 

Basın mensuplarının bu özverili çalışmaları takdire şayandır" şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında, Kasapoğlu, Afyon Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni başkanı Önder Artuk ve yönetimine başarı dileklerini iletti. Kasapoğlu, "Bu vesile ile Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Önder Artuk ve yönetimine başarılar diliyorum.

Basının gücüne ve etkisine olan inancım tam" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AGC Başkanı Önder Artuk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kasapoğlu’na nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.

 

 

 

Yorumlar
Yorum Yap