AK PARTİ İL BAŞKANI AV. TURGAY ŞAHİN’DEN 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI MESAJI

 

Gözden kaçırmayın

Ünlü Akademisyen Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Semaverde Çay Gönül Sohbetleri'nde konuştuÜnlü Akademisyen Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Semaverde Çay Gönül Sohbetleri'nde konuştu

 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Şahin mesajında gazetecilik mesleğinin toplumu bilinçlendirme noktasında önemli bir rol oynadığını vurgulayarak “Gazetecilik mesleği toplumun doğru bilgiye ulaşılmasını sağlarken aynı zamanda da toplumun bilinçlenmesinde kritik bir rol oynar ve toplumsal olayları aydınlatır” dedi.

 

Başkan Şahin mesajında, “Toplumun sesi ve vicdanı olma görevlerini üstlenerek demokrasimizin temel taşlarından birini oluşturan gazetecilik mesleği kamuoyunu aydınlatma ve bilinçlendirme noktasında büyük önem arz etmektedir.

Basın mensuplarımızın, her zaman doğrunun peşinde koşarak, toplumun sesi olma sorumluluğunu üstlenerek görevlerini yerine getirirken, bazı zamanlarda zor şartlar altında özveriyle çalıştıklarını biliyoruz.

Gazetecilik mesleği toplumun doğru bilgiye ulaşılmasını sağlarken aynı zamanda da toplumun bilinçlenmesinde kritik bir rol oynar ve toplumsal olayları aydınlatır.

Ülkemizin dört bir yanında görevlerini ifa eden tüm basın emekçilerine şükranlarımı sunuyorum.

Basın mensuplarımızın sorumluluklarının bilinciyle, tarafsız ve doğru haber alma hakkını her şartta vatandaşlara sunmalarını takdirle karşılıyorum. 

 

Bu vesileyle, tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgilerimi sunuyorum” dedi.