Afyonkarahisar Devlet Hastanesi kalp ameliyatı olacak hastalara tam bir şifa merkezi haline geldi.

Gözden kaçırmayın

2024 Afyonkarahisar Motofest etkinliğinde, İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı da bir stant açtı.2024 Afyonkarahisar Motofest etkinliğinde, İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı da bir stant açtı.

 

Kalp rahatsızlığı olup ameliyat olması gereken hastalarımız artık başka ile ya da hastaneye gitmek yerine Afyonkarahisar Devlet Hastanesini tercih ediyor. 

 Hastanedeki görevine başlayalı 6 ay olmasına rağmen yoğun bir şekilde kalp ameliyatı yapan ve başarılı ameliyatlarla hastaları sağlığına kavuşturan Opr. Dr. Ercüment Ayva son olarak ameliyat olmak için aynı gün hastaneye yatan beş hastaya operasyon yapıp hepsini aynı gün şifa ile taburcu etti. Konuyla ilgili konuşan Ayva "Kısa sürede şehrimizdeki en büyük ve en çok  sayıda kalp ameliyatı yapan merkez haline geldik.

Devlet hastanesindeki görevime  başlarken dediğim gibi kendi memleketimde bu şekilde hizmet verebilmek tecrübemi devlet çatısı altında sunabilmek en büyük motivasyonum. 6 ay gibi kısa bir sürede şehrimizde  en büyük ve en çok referans edilen  kalp cerrahisi merkezi  olduk. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma ve yöneticilerime  teşekkür ediyorum." dedi."