-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Dinar'da Sosyal Hizmet Projelerini PaylaşıyorAfyonkarahisar Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Dinar'da Sosyal Hizmet Projelerini Paylaşıyor

Süt üreticileri, süt alımı ve işlemede faaliyet gösteren sektör paydaşları ile sorun ve taleplerin görüşüldü "Süt Değerlendirme Toplantısı" Hayvancılık Genel Müdürü Salih ÇELİK başkanlığında İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya Hayvancılık Genel Müdür Yardımcısı Emre AKÇAY, Burdur İl Tarım Orman Müdürü Eyup ADIGÜZEL, Isparta İl Tarım Orman Müdürü Mehmet TUĞRUL ile Burdur, Isparta, Denizli illerinden Islah ve Üretici örgüt başkanları ve bu illerden üretici/yetiştiriciler ile süt alımı yapan Firma Yetkilileri katılım sağlamıştır.

Süt üreticileri ve süt işleyen firma temsilcilerinin buluştuğu toplantıda sütün üretimi ve pazarlanmasındaki sorunlar karşılıklı istişare edilerek çözüm önerileri sunuldu. Katılımcıların karşılaştığı sorunlar ve istekler dinlenerek; soru ve cevapların ardından Süt Değerlendirme toplantısı sona erdi.