Sıcak hava dalgası serinlik arayışını arttırdı:

Gözden kaçırmayın

İşgücü piyasasına girmek isteyen vatandaşlarımızı işgücü piyasası ile buluşturan İşgücü Uyum Programı başlıyor.”İşgücü piyasasına girmek isteyen vatandaşlarımızı işgücü piyasası ile buluşturan İşgücü Uyum Programı başlıyor.”

 

 Tavan pervanesi ve klimalara ilgi arttı

Aşırı sıcaklar, serinlik arayışında olanları harekete geçirdi. Yazın kavurucu sıcaklarının tüm yurdu sarmasıyla birlikte sahibinden.com’da 1 hafta içinde vantilatör, tavan pervanesi ve klima gibi soğutma sistemleri arayışında ciddi artışlar gözlemlendi.

sahibinden.com, 2-3 Temmuz ile 9-10 Temmuz tarihleri arasındaki 1 haftalık; site içi arama, ilan verenlere telefonla ulaşma ve favoriye ekleme verilerini inceledi ve çarpıcı sonuçlarla karşılaştı.

Sıcaktan kaçanlar sahibinden.com’a koştu

Sıcak hava dalgasının yarattığı olumsuz etkileri en aza indirmek ve hızlı çözüm elde etmek için kullanıcıların adresi yine sahibinden.com oldu. 2-3 Temmuz ile 9-10 Temmuz tarihleri arasındaki 1 haftalık arama verileri incelendiğinde; tavan pervanesi arayışında ortalama %83klima arayışında ortalama %84 ve doğal bir serinlik kaynağı olan vantilatör arayışında ise ortalama %96’lık bir artış kaydedildi.

  • Vantilatör: %96 artış
  • Tavan Pervanesi: %83 artış
  • Klima: %84 artış

Serinlemek için telefona sarıldılar 

Kullanıcılar, serinliğe bir adım daha yaklaşmak için sahibinden.com sitesi üzerinden ilan sahiplerinin telefonlarına sarıldı. 2-3 Temmuz ile 9-10 Temmuz tarihleri arasındaki 1 haftalık telefon aramaları verilerine göre: klima arayışında ortalama %93tavan pervanesi arayışında ortalama %108 ve vantilatör arayışında da ortalama %115’lik bir artış kaydedildi.

  • Vantilatör: %115 artış
  • Tavan Pervanesi: %108 artış
  • Klima: %93 artış

İlanlara Yoğun İlgi 

Sıcak hava dalgası, ilanları favorilere ekleme oranlarında da etkisini gösterdi. Serinlik arayışı, favori listelerinde zirve yaparak vantilatör, tavan pervanesi ve klimada yani her 3 kategoride de ortalama %106’lık bir artış yaşandı.

  • Vantilatör & Tavan Pervanesi & Klima: %106 artış

sahibinden.com hakkında

Aksoy Group bünyesinde 2000 yılında kurulan sahibinden.com, AR-GE merkezinde geliştirdiği yenilikçi ürün ve hizmetlerle Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden biri olmaya devam ediyor. Mayıs 2024 itibarıyla ayda 57,2 milyon kullanıcının 500 milyon kez ziyaret ederek, 13,2 milyar sayfa görüntülediği sahibinden.com; yaklaşık 1.000 çalışanı, 8 milyondan fazla aktif ilan ve yüz binlerce ürün çeşidiyle Türkiye’nin en büyük elektronik ticaret ve ilan platformlarından birisi olma özelliğini taşıyor.