-

Gözden kaçırmayın

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan Ana Yurdum Dediği Emirdağ'a ZiyaretAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan Ana Yurdum Dediği Emirdağ'a Ziyaret

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde düzenlenen Vişne ve Eber Sarısı Festivali'nin ilk gününde önemli bir anlaşmaya imza atıldı. Çay İlçesi ile Çin'in Shaoxing şehri arasında Dostluk İşbirliği protokolü imzalandı. Bu protokol, iki şehir arasında turizm, kültür ve ticaret alanlarında çok yönlü işbirliğini teşvik ederek ekonomik, kültürel ve eğitimsel alışverişleri geliştirmeyi amaçlıyor.

Protokolün imzalanması, hem Afyonkarahisar hem de Çay için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Çin ile kurulan bu köprü sayesinde, turizm, kültür ve ticaret alanlarında işbirliğinin geliştirilmesi bekleniyor.

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, işbirliğinde emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Olgun, "İl ve ilçemizin tanıtımında büyük önem taşıyan bu işbirliğinde emeği geçen herkesi kutluyorum," dedi.