AGC Üyesi Güzbey taahhüt etti: Tam 4 Milyon TL!

2024-07-11 14:10:00 Yayınlanma

AGC Üyesi Güzbey taahhüt etti: Tam 4 Milyon TL!

Gözden kaçırmayın

1903 Afyon Beşiktaşlılar Derneği'nden Başkan Köksal'a Ziyaret1903 Afyon Beşiktaşlılar Derneği'nden Başkan Köksal'a Ziyaret

 

Afyonspor Kulüp Başkanı Nadir Güzbey, önemli açıklamalarda bulunduğu bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Gazetemiz Kurucusu ve Başyazarı Mehmet Emin Güzbey de katıldı ve çarpıcı açıklamalar yaptı.

Mehmet Emin Güzbey, kardeşi Nadir Güzbey'in Afyonspor Başkanı olması sürecine dair detaylar paylaştı: "Nadir’in abisiyim ve onun başkan olduğunu Sabah Gazetesi’ndeki spor müdürü arkadaşımdan öğrendim. Yıllardan beri hep baskı yapılıyordu, o dönemki eski valilerimizden, belediye başkanımızdan Nadir’in başkan olması ile ilgili. Ben karşı çıkıyordum, o da beni kırmamak için kabul etmiyordu sağ olsun. Ama en son öğrendim, telefon açtım, 'Abi mecbur kaldım, takımı bırakacak mıyız?' 

AFYONSPOR'A DESTEK

Güzbey, 30 yıllık gazetecilik kariyeri boyunca Afyonspor'a destek sağlamak için ailesi ile birlikte yoğun çaba harcadığını belirterek, "Tam 30 yıl boyunca ben ve ailem Afyonspor’un bütün başkanlarına tek tek iş adamlarından kendimiz için reklam istemedik ama Afyonspor için para istedik. Sağ olsunlar, gittiğim kapının hiçbirisinden Afyonspor adına boş dönmedim.

İŞ RAHAT YÜRÜTÜLÜR

Güzbey, “Eski Valimiz Gökmen Çiçek beyle de konuştuğumuzda bir strateji belirlenmişti. Bir iş adamı 5 yılda 1 milyon lira yani yılda 200 bin lira verir ise, Afyonspor bu işi çok rahat yürütür diye konuşmuştuk."

TOPLAM 4 MİLYON LİRA

Mehmet Emin Güzbey, Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk'un il dışında olmasından dolayı katılamadığını belirterek, "Eğer şirket kurulacak olursa, Afyon Gazeteciler Cemiyeti olarak 1 Milyon Lira, Artuk Grup olarak 1 milyon lira, 27 Ağustos’ta yayına başlayacak olan TV3 olarak 1 Milyon lira ve sahibi olduğumuz Odak Gazetesi’nden de 1 milyon lira olmak üzere toplamda 4 milyon lira taahhüt ediyoruz."

MİLLETVEKİLLERİNE ÇAĞRI

Mehmet Emin Güzbey, önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e teşekkür ederek, milletvekillerine de çağrıda bulundu: "Buradan milletvekillerimiz, özellikle Ali Özkaya’ya çok büyük görev düşüyor. Belediye, taşın altına elini koyduysa ve Mehmet Zeybek tarafından bu işler yapıldıysa, kendisine de teşekkür ediyorum. Kendi döneminde elinden geldiğince Afyon’a 3 tane kulüp hediye etti."

GÖKMEN ÇİÇEK’E TEŞEKKÜR

Eski Vali Gökmen Çiçek'in de Afyonspor'a büyük destek verdiğini vurgulayan Güzbey, “Eski Valimiz Gökmen Çiçek’e gerçekten bir kez daha teşekkür etmek lazım.

Tüm imkanlarıyla Afyonspor’un yanında oldu. Şimdi Kayseri’den de bir şey gerekirse destek olacağını biliyorum. Geçen sezonda Afyonspor’u orada kampa almıştı. Yönetime de teşekkür ediyorum.”

Yorumlar
Yorum Yap