Karataş’tan AGC’ye Ziyaret

Gözden kaçırmayın

Diyanet Gençlik Merkezi, KPSS Sınavında Öğrencilere Destek SağladıDiyanet Gençlik Merkezi, KPSS Sınavında Öğrencilere Destek Sağladı


Saadet Partisi İl Başkanı Karataş: “Afyonkarahisar’ın en iyi şekilde hizmet akışını sağlamak hepimizin asli görevidir.”
Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Önder Artuk ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne ziyarette bulundu. 
Ziyarette AGC Başkanı Önder Artuk, Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, Saadet Partisi Yönetim Kurulu Üyeleri, AGC Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Emin Güzbey, Ömer Elçi, Faruk Kılınç ve İsa Kuş hazırda bulundu.
Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk, ziyarette Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş ve yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, "Afyonkarahisar Gazeteciler cemiyeti olarak her zaman dirsek temasında çalıştığımız siyasi partiler ile şehrimize değer katacak projelere imza atacağımıza inanıyorum.

Ziyaretin bizleri haliyle memnun etmiştir, teşekkür ederim." dedi. Artuk; gazeteciler cemiyeti yönetim kurulu ve önümüzdeki süreçte yapılacak faaliyetler ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.
Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş ise ziyaretin amacının yerel yönetimler ve medya arasındaki iletişimi güçlendirmek olduğunu vurgulayarak, "Basın mensuplarıyla buluşmak, toplumsal meseleleri doğru bir şekilde kamuoyuna aktarmamız açısından büyük önem taşıyor.

Bu ziyaretimiz, Afyonkarahisar'daki medya kuruluşlarıyla daha yakın ilişkiler kurma ve ortak projeler geliştirme amacımızı da pekiştirdi. 

Birlik ve beraberlik içinde Afyonkarahisar’ın en iyi şekilde hizmet akışını sağlamak hepimizin asli görevidir." şeklinde konuştu.
Ziyaret sırasında, şehrin gündemine dair istişarede bulunan Karataş ve Artuk, yerel yönetimlerin çalışmalarıyla ilgili gelecek dönem beklentilerini de paylaştılar. Her iki tarafta karşılıklı olarak medyanın rolü ve sorumluluğu konularında fikir alışverişinde bulundu.