“Hepimiz Bozkurt’uz”

Gözden kaçırmayın

1903 Afyon Beşiktaşlılar Derneği'nden Başkan Köksal'a Ziyaret1903 Afyon Beşiktaşlılar Derneği'nden Başkan Köksal'a Ziyaret

“Hepimiz Bozkurt’uz”
Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanlığı, teşkilat mensupları ile Türkiye-Hollanda maçında buluştu

Ülkücüler, Avrupa Futbol Şampiyonası’nın çeyrek final müsabakasında Hollanda’nın karşısına çıkan Milli Takım’ın maçını birlikte, Ülkü Ocakları’nda izledi. Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı Mesut Çetinkaya’nın ev sahipliğindeki etkinliğe MHP Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları İl Başkanı Av. Nesrin Çelikbilek, KAÇEP üyesi kadınlar, Türkiye Kamu Sen'e bağlı sendika temsilcileri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. 
Bozkurt işareti yapması dolayısıyla UEFA’dan 2 maç ceza alan Milli Futbolcu Merih Demiral’ın posterinin de asıldığı etkinlikte, İstiklal Marşımız da hep bir ağızdan okundu. Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Çetinkaya, “Biz Milli Takımımızı yalnız bırakmıyoruz.

Sevinçte ve tasada biriz, birlikteyiz. Özümüz Türk, sözümüz Türk. Avrupa Türk’ün ne olduğunu unutmuyor. Attila ile ilgili korkulu rüyalar görmeye devam etsinler. Çünkü hepimiz Bozkurt’uz” dedi.