Sandıklı'da Çeyrek Final Heyecanı Dev Ekranda Yaşandı

Gözden kaçırmayın

BİZİM ÇOCUKLAR HOLLANDA MAÇINA HAZIR VİDEO HABERBİZİM ÇOCUKLAR HOLLANDA MAÇINA HAZIR VİDEO HABER

Sandıklı'da Çeyrek Final Heyecanı Dev Ekranda Yaşandı

Sandıklı Belediyesi'nin düzenlediği dev ekranda maç izleme etkinliğinde binlerce vatandaş, coşkulu ve heyecan dolu bir atmosferde bir araya geldi. Programa Sandıklı Kaymakamı Önder Çengel, Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş ve ilçe protokolü de katılarak bu büyük coşkuya ortak oldu.

İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan etkinlikte, dev ekranda milli takımımızın maçı izlendi. Sandıklı Gençlik Merkezi Müdürlüğü personeli, minik çocuklar için rengarenk yüz boyama etkinlikleri düzenlerken, Sandıklı Belediyesi misafirlere çeşitli ikramlarda bulundu. Milli takımımızın galibiyetiyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanı büyük bir sevinç ve coşkuya sahne oldu. Vatandaşlar, tezahüratlarla milli takımımıza destek vererek unutulmaz anlar yaşadı.

Başkan Öztaş, etkinliğe katılan hemşehrilerimize teşekkür ederek, "Birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergiledik. Milli takımımızın zaferini hep birlikte kutlamak gurur verici. Bu tür etkinlikler, ilçemizdeki kardeşlik ve dayanışma ruhunu pekiştiriyor.

 Hep birlikte daha nice zaferlere imza atacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.