AGC heyeti ikinci ziyaretini Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’a gerçekleştirdi.

Gözden kaçırmayın

Türklüğün Kanıtı BozkurtTürklüğün Kanıtı Bozkurt

 

 Ziyarette, AGC ile belediye arasında yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

 

Basın ile belediyenin birlikte güzel işlere imza atacağını ifade eden AGC Başkanı Önder Artuk, “AGC olarak, şehrimize her türlü desteği sağlamaya hazırız. Birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyoruz. AGC yönetim kurulumuz 11 üyeden oluşmaktadır.

Yönetim kurulumuzu oluştururken siyasi görüş ayrımı yapmadan, camiamızı en iyi şekilde temsil edebilecek üyeleri seçmeye özen gösterdik. Cemiyetimiz ve üyelerimizle birlikte Afyonkarahisar için önemli projelere imza atacağız." diye konuştu.

“AFYONKARAHİSAR BASININ BİRÇOK ZORLUĞU OLDUĞUNUN FARKINDAYIZ”

 

AGC Başkanı Önder Artuk ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Köksal, "Türkiye'de yasama, yürütme ve yargıdan sonra dördüncü kuvvet olarak kabul edilen basın, gerçekten önemli bir role sahiptir.

Afyonkarahisar'da da yerel basının birçok zorluğu olduğunun farkındayız. Milletvekiliyken, basının taleplerini ve sorunlarını Meclis kürsüsünde dile getirerek çözüm için mücadele ettik. Şimdi belediye başkanı olarak da yerel basının yanında yer alıyoruz.

Yerel basının ve emekçilerin taleplerini karşılamak için belediye olarak iş birliği yapmaya hazırız. 

Ne yazık ki Türkiye'de basın özgürlüğü tam olarak sağlanamamıştır.

 Bu nedenle, basın çalışanlarına her türlü desteği sağlama konusunda kararlıyız.

Önerilere, projelere ve eleştirilere her zaman açığız. 

Amacımız Afyonkarahisar'ın menfaatine hizmet etmek ve şehrimizi hak ettiği yere taşımaktır.

 Siyasi parti mensubu olarak seçilmiş olmamıza rağmen, partizanlık ötesinde şehrimizin gelişimi için çalışıyoruz. Şehrimizin kalkınması ve ilerlemesi için elimizi taşın altına koyduk.

Güzel projelerin ve işlerin hayata geçirilmesinde yanınızdayız. Sorunların çözümü için de her zaman hazırız. Afyonkarahisar'ın daha güzel günler göreceğine inanıyoruz.

Ziyaretiniz için teşekkür ederim." ifadelerinde bulundu.