AGC'DEN İLK ZİYARET VALİ DOÇ. DR. KÜBRA GÜRAN YİĞİTBAŞI’NA

Gözden kaçırmayın

Türklüğün Kanıtı BozkurtTürklüğün Kanıtı Bozkurt

AGC’nin Yeni Yönetimi İl Protokolüne Ziyaretler Gerçekleştirdi

AGC Yönetim Kurulu Başkanı Önder Artuk ve yönetim kurulu üyeleri; il protokolüne ziyaretler gerçekleştirdi.

 

Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu Başkanı Önder Artuk ve yönetimi, göreve başlamalarının ardından il protokolü ziyaretlerine başladı. AGC Başkanı Önder Artuk ve yönetimi ilk ziyaretini Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na gerçekleştirdi.

Ziyarette, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk ile Yönetim Kurulu Üyeleri Yasin Köksal, Mahmut Emin Birliktir, Mehmet Emin Güzbey, Mehmet Abdioğulları, Faruk Kılınç, İsa Kuş, Ali Osman Okşar ve AGC İcra Komitesi adına ise; Murat Arısoy ve Hülya Kasnak yer aldı.

“ÜSTATLARDAN OLUŞAN BİR YÖNETİM KURDUK”

Ziyarette konuşma yapan AGC Başkanı Önder Artuk, Afyon Gazeteciler Cemiyeti’nin, uzun yıllardır duayen gazetecileri bir araya getiren önemli bir kuruluş olduğunu kaydetti.

 Artuk, “1983 yılında kurulan cemiyetimiz, duayen gazetecilerden oluşmaktadır.

Cemiyetimizde yaşanan bölünmenin ardından, genel kurula kadar olan süreçte yönetim kurulumuz yönetme görevini bana verdiler. Geçtiğimiz hafta, yüksek katılımla verimli bir şekilde tamamladığımız genel kurul sonrası da görevimize başladık. Seçimden daha ziyade yönetim kurulumuzun kararı ile bu görevi üstlendim. İlk ziyaretimizi size gerçekleştirmek istedik. Cemiyetimizde, etik değerlere uyan ve gazeteciliğe emek vermiş üstatlarımızdan oluşan yeni bir yönetim kurduk. Yeni yönetimimizin, cemiyetimizi ileriye taşımada önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. İnşallah Cemiyetimiz, devletimizin ve milletimizin hizmetinde faydalı işler yapmaya devam edecek.” diye konuştu.

“AGC İLE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, AGC Başkanı Önder Artuk ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. Yiğitbaşı,  “AGC ile ülkemiz ve şehrimiz için güzel işlere vesile olacak, toplumumuza fayda sağlayacak ortak projelerle birlikte çalışmayı sürdüreceğiz.” dedi.