Afyonkarahisar AK Parti Heyetinden Milli Eğitim Müdürü Sünnetçiye Ziyaret

Gözden kaçırmayın

500 tam puanla Türkiye Şampiyonu Şemsettin’den çıktı500 tam puanla Türkiye Şampiyonu Şemsettin’den çıktı

Afyonkarahisar AK Parti Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven, Ali Özkaya, Hasan Arslan, AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin ve İl Başkan Yardımcısı Talha Akkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’yi Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürlüğünde ziyaret etti.

Heyet, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı ve 2024 yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavında Afyonkarahisar’da elde edilen başarılar dolayısıyla öğretmenleri ve öğrencileri tebrik etti. Öğrencilerin ve öğretmenlerin göstermiş oldukları üstün başarıdan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vekiller, eğitimdeki bu başarı grafiğinin sürdürülebilir olması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirttiler.

AK Parti heyeti, ziyaret sırasında, Müdür Miraç Sünnetci ile Afyonkarahisar’ın eğitim durumu detaylı bir şekilde değerlendirildi. Önümüzdeki dönemde izlenecek yol haritası gözden geçirildi. Yapılan değerlendirmelerde, eğitimdeki önceliklerin ve hedeflerin üzerinde duruldu.

AK Parti heyeti, Afyonkarahisar’ın eğitimdeki başarılarını kutlamak ve daha iyiye ulaşmak için yapılacak çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini belirterek ziyaretlerini sonlandırdı.