-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezuniyet Töreni GerçekleştirildiAfyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, geçtiğimiz Cuma günü toplu dua etkinliği düzenledi. İl başkanlığınca yapılan açıklamada, toplu dua etkinliğinin, tüm Müslümanların cuma namazını idrak ederken dualarının kabul edilmesi arzusu ile gerçekleştirildiği belirtildi.

Etkinlikte katılım sağlayan vatandaşlar, Hz. Muhammed'in (s.a.v.) hadis-i şerifini hatırlatarak, "Cuma günü öyle bir an vardır ki kul o anda Allah’tan bir şey dilerse Allah mutlaka ona o isteğini verir," ifadesini dualarında tekrar etti. İl Başkanlığı, bu etkinliklerin manevi birlik ve beraberliği pekiştirdiğini vurguladı.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, bu tür dini etkinliklerin şehirdeki manevi atmosferi kuvvetlendirdiğini ve vatandaşlar arasındaki sosyal bağları güçlendirdiğini belirtti. İl Başkanı yaptığı açıklamada, “Cuma gününün manevi önemine dikkat çekmek ve bu özel günü daha anlamlı hale getirmek amacıyla toplu dua etkinliği düzenledik. Vatandaşlarımızın dualarının kabul olmasını ümit ediyoruz," ifadelerine yer verdi.

Etkinlik esnasında, Hz. Muhammed'in (s.a.v.) hadis-i şerifine dair hatırlatmalar yapılırken, vatandaşların dualarının Allah katında kabul olması için niyazda bulunuldu. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, etkinliğin her Cuma günü düzenlenmeye devam edeceğini duyurdu.