4 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı

Gözden kaçırmayın

 4 Yıl 5 Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Şahıs yakalandı. 4 Yıl 5 Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Şahıs yakalandı.

 

Afyonkarahisar'da seyir halindeki 34 HL 1887 plakalı araca arkasından gelen ve plakası öğrenilemeyen başka bir aracın çarpması 34 HL 1887 plakalı araç karşı şeride geçti.

Bu şeritte de iki araca çarpan 34 HL 1887 plakalı araç yan yatarak durdu. 4 aracın karıştığı kazada ise 3 kişi hafif şekilde yaralandı. 

Afyonkarahisar'da saat 20.30 sıralarında Atatürk Bulvarı üzerinde seyir halinde olan M.Y.'nin (27) idaresindeki 34 HL 1887 plakalı SUV araca arkasından gelen ve plakası tespit edilemeyen beyaz renkli bir aracın çarpması sonucu M.Y.'nin aracı önce yolun ortasındaki bordür taşlarına vurdu, daha sonra da karşı şeride geçti. M.Y.'nin aracı önce G.B.A.'nın (19) 42 ABT 152 plakalı otomobiline çarptı, en son ise C.G.'nin 03 ADA 160 plakalı otomobiline çarparak durabildi. 
Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 
Olay yerine gelen ambulanslarla M.Y. hafif yaralanırken Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversite Hastanesine kaldırıldı.

42 ABT 152 plakalı aracın sürücüsü G.B.A  ve aynı araçta yolcu olarak bulunan O.A ise yine hafif yaralı olarak Afyonkarahisar Devlet Hastanesine sevk edildi. 
Kaza ile ilgili polis ekipleri tarafından çalışma başlatılırken kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen beyaz renkli aracın arama çalışmaları da sürüyor.