KYK ‘da Milli Maç Heyecanı Doruktaydı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisarlı genç kano sporcuları Türkiye Kupası'na hazırlanıyor VİDEOHABERAfyonkarahisarlı genç kano sporcuları Türkiye Kupası'na hazırlanıyor VİDEOHABER

KYK ‘da Milli Maç Heyecanı Doruktaydı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Tınaztepe Yurt Müdürlüğündeki Öğrencilerin Milli Maç heyecanı zirve yaptı.
Milli takımımız Euro 2024 F grubundaki son maçı için Tınaztepe Yurtdunda milli maç etkinliği düzenlendi.  İl Müdürü Kasapoğlunun ev sahipliğinde gerçekleşen programa TSYD Başkanı Nadir GÜZBEY , Nüfüs ve Vatandaşlık İşleri İl Müdürü Erkan TANYERİ ve AFJET Genel Müdürü İsmail KARA Milli Maçı öğrenciler ile birlikte izlediler.
Tınaztepe Öğrenci yurdu bahçesine kurulan barkovizyon ile yüzlerce öğrenci stadyumu aratmayan tezahüratları 90 dakika boyunca sürdü.
İlk golün ardından gençler Türkiye Tezahüratları ve çoşkuları görülmeye değerdi. İinci devre düdüğü ile bir an dahi susmayan üniversite gençliğinin milli şuur ve çoşkusu misafirleri mutlu etti.
Milli takımımız turmuvanın güçlü ekiplerinden çekyayı 2-1 yendiği dünki  Maç sonunda öğrencilere hitap eden Kasapoğlu bu tip faaliyetler ile siz öğrencilerimizin sınav streslerini atmaları ayrıca , milli benlik ve birlik beraberliğimizin sporda olduğu gibi tüm alanlarda artarak devam etmesini ve cumhuriyetimizi siz gençler yaşatacaksınız diyerek sınavlarında başarılar diledi.
Galibiyeti öğrencileri ile kutlayan TSYD Başkanı Güzbey “ öğrencilerin heyecanlarının üst düzeyde olduğunu ve futbol teknik bilgilerinin iyi olduğunu müşaade ettik.

Maç esnasında Yerinde ve teknik drektör gibi oyunu okumaları futbola bu kadar ilgili olduklarını görmek bizi mutlu etmekte, Güzbey Bu maç öncesi totem yapmıştım, Kazanırsak son 16 turunda Türkiye - Avusturya karşılaşmasını da öğrenciler beraber izleyeceğiz inşallah dedi.

 Programa katılan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri İl Müdürü Erkan TANYERİ , AFJET Genel Müdürü İsmail KARA, TSYD Başkanı Nadir GÜZBEY İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlun’na ve Yurt Müdürü Hakan Türkmen’e Teşekkür ettiler.