-

Gözden kaçırmayın

Kültür ve Turizm Bakanı Türkiye Buluşmaları Programı İçin Çankırı’daKültür ve Turizm Bakanı Türkiye Buluşmaları Programı İçin Çankırı’da

Trabzon Kültür Yolu Festivali, Trabzon'un kültürel ve tarihi dokusunu kutlamak amacıyla düzenlenen etkinliklerle devam ediyor.

26 Haziran 2024 tarihinde gerçekleşen etkinlikler, kentin çeşitli noktalarında yoğun ilgi gördü. Festival kapsamında düzenlenen konserler, sergiler ve halk dansları gösterileri ile Trabzon'un kültürel zenginlikleri sergilendi. Katılımcılar, yerel sanatçıların performansları ve çeşitli workshop etkinlikleriyle unutulmaz anlar yaşadı.

Trabzon, tarihi ve kültürel mirasını bu festival aracılığıyla tüm dünyaya tanıtmaya devam ederken, etkinlikler boyunca ziyaretçilere çeşitli turistik rehberlik hizmetleri de sunuldu.

Festival organizatörleri, hem yerel halkı hem de dışarıdan gelen ziyaretçileri Trabzon'un kültürel mirası konusunda bilinçlendirmek ve bu mirası koruma çabalarına destek vermek amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini belirttiler.

Trabzon Kültür Yolu Festivali, 26 Haziran 2024 tarihinde başlayan etkinlikleriyle kentin dört bir yanına yayılan bir coşkuyu yaşatmaya devam ediyor. Festival ile ilgili ayrıntılı bilgiye http://kulturyolufestivali.com adresinden ulaşılabilir.