Baba Evimizde, partililerimiz ve hemşerilerimizle bayramlaştık.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'ın Tarihi VİDEO HABERAfyonkarahisar'ın Tarihi VİDEO HABER

Başkan Yalçın Görgöz Bugün CHP İl-Merkez İlçe Başkanlığında, yani Baba Evimizde, partililerimiz ve hemşerilerimizle bayramlaştık. Bayramlaşma esnasında değerli basınımızla sohbet etme, sorularını yanıtlama fırsatımız oldu.  
Öncelikle tüm halkımızın Kurban Bayramını kutluyorum. Kurban bayramı bolluğun, bereketin vesilesi olsun. 
Basınımızın “Ankara’da hava nasıl, erken seçim bekliyor musunuz? Afyonkarahisar’la ilgili  düşünceniz nedir soruları üzerine; 
•Sayın Basın; Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in belirttiği gibi, erken seçim konusu, halkımız ne zaman erken seçimle ilgili konuşmaya başlarsa, o zaman ülkenin gündemine gelir.

Halkın gündeminde, hayat pahalılığı, yoksulluk, işsizlik, geçim sıkıntısı var. Çiftçimizin, üreticimizin girdileri çok yüksek. Esnafımız vergi yükü altında zorluk çekiyor. Bu ekonomik sıkıntılar nedeniyle, son günlerde erken seçim de sıkça konuşulmaya başlandı. 
Basın; CHP erken seçime hazır mı? 
•CHP olarak seçimlere hazırız. Erken ya da zamanında ne zaman olursa biz hazırız. Birinci partiyiz. Son anketlere göre partimizin oyları yükseliyor, iktidar partisinde erime devam ediyor. Bu hafta sonu seçim olsa iktidarız. 
Afyon’la ilgili ne düşünüyorsunuz? 
•Siyasetçi iddialı, inançlı olmalı.

 Biz, 2020 yılında il başkanlığı görevine geldiğimizde, Afyonkarahisar’da il ve ilçelerde belediyeleri kazanacağımızı ilan etmiştik. Çünkü ilimiz ve ilçelerimizin sorunlarını, halkımızın beklentilerini biliyorduk.

 Dersimize çok iyi çalışmıştık ve bunları sürekli gündeme getiriyorduk. 74 yıl sonra Afyonkarahisar belediyesini kazandık. 3 ilçe, 2’de belde belediyesi kazandık. 3 ilçemizi de 99-52 arasında oy farklarıyla kazanamadık. Şimdi sıra genel seçimlerde.

Yapılacak ilk seçimde CHP ve Türkiye İttifakı iktidar olacak. Afyon’da en fazla vekil çıkartan parti olacağız. Bütün Çalışmalarımız başarılı olmak içindir. Başta Afyonumuz ve ülkemizin her köşesinde, hiç ara vermeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. 
Yalçın Görgöz 
CHP Parti Meclisi Üyesi 
Örgütlenme Koordinatörü