Kurban Bayramı tedbirlerinde Sıkı Denetim.

Gözden kaçırmayın

13 Yıl 11 Ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan Şahıs Yakalandı. VİDEO HABER13 Yıl 11 Ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan Şahıs Yakalandı. VİDEO HABER

Kurban Bayramı tedbirleri kapsamında, İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay ve Afyonkarahisar İl Jandarma Komutan Yardımcısı J. Kıdemli Albay Çağrı Demiröz,   Afyonkarahisar-Antalya karayolunda artan trafik yoğunluğunu yerinde inceledi.

Türkiye'nin kavşak noktalarından biri olan Afyonkarahisar'da, Kurban Bayramı nedeniyle araç yoğunluğu artmaya başladı. Özellikle kenti Antalya, Isparta ve Denizli'ye bağlayan karayolunda gözlenen yoğunluk, trafik akışını zorlaştırdı.

Bu dönemde trafik akışının sağlanması için polis ve jandarma ekipleri sahada aktif bir şekilde çalıştığı gözlemlendi.

Whatsapp Görsel 2024 06 15 Saat 16.08.00 7846F1B0GÜVENLİK VE TRAFİK DENETİMLERİ

Trafiğin aksamaması ve kazaların önlenmesi amacıyla polis ve jandarma ekipleri sıkı güvenlik önlemleri aldı. Denetimlerin sürekli olarak sürdürüldüğü ve ekiplerin sahada aktif bir şekilde çalıştığı kaydedildi.

Whatsjjjjjjjİl Emniyet Müdürü Mahmut Ay ve J. Kıdemli Albay Çağrı Demiröz, Kurban Bayramı dolayısıyla tatile ve memleketlerine giden sürücülerle sohbet etti. Sürücüleri daha dikkatli olmaları konusunda uyaran yetkililer, çocuklara hediye verirken, sürücülere ise Afyon'un ünlü lokumundan ikram etti.

Kurban Bayramı süresince vatandaşların güvenli ve rahat bir yolculuk yapabilmesi için tüm yetkililer iş birliği içinde çalıştıklarını belirtti. Trafik yoğunluğu ve alınan tedbirler hakkında yapılan bu bilgilendirmeler, vatandaşların bayram tatilinde güvenli bir şekilde seyahat etmelerini amaçladı.