-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Dine Dayalı İstismarı KınadıAK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Dine Dayalı İstismarı Kınadı

Çocukların sevinci ve mutluluğu, toplumun her kesiminde olduğu gibi siyasetin de en değerli anlarından biridir. Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Genel Merkez'de minik ziyaretçisi Umay İpek Öztürk'ü ağırladı. Gülen yüzüyle neşe saçan küçük Umay, bayram vesilesiyle Genel Merkez'e gelerek milletvekili ve partililerle güzel dileklerini paylaştı.

Milletvekili Hakan Şeref Olgun, ziyaretle ilgili duygularını ifade ederken, "Konuşamasak da yazı ile birbirimizin bayramını kutladık. Çocukların yüzlerindeki mutluluk ve gülücüklerin eksik olmadığı nice bayramlar görmek dileğiyle," dedi.

Bu sıcak karşılaşma, bayramın manevi değerini ve çocukların yüzlerindeki tebessümün önemini bir kez daha hatırlattı. Bayramların, toplumun her kesiminden insanı bir araya getiren ve paylaşımın en güzel örneklerinin yaşandığı günler olması gerekliliği, bu ziyaretle yeniden vurgulanmış oldu.