Emirdağ Belediyesi'nden Kapsamlı Temizlik Çalışmaları Devam ediyor.

Gözden kaçırmayın

JANDARMADAN DUYGULANDIRAN DAVRANIŞJANDARMADAN DUYGULANDIRAN DAVRANIŞ

Emirdağ Belediyesi ekipleri, ilçemizin en yoğun alışveriş noktalarından biri olan Pazar Yerinde geniş kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmalar, hem vatandaşların hem de esnafların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla titizlikle yürütüldü.

Ekipler, pazar yerinin tüm alanlarını detaylı bir şekilde temizledi. İlk olarak, pazar yerinde birikmiş çöpler toplandı ardından yıkama çalışmaları gerçekleştirildi

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, temizlik çalışmalarını bizzat yerinde inceledi ve ekiplerden bilgi aldı. Başkan Koyuncu, "Halkımızın sağlıklı ve temiz bir ortamda alışveriş yapabilmesi bizim için büyük bir önceliktir. Pazar yerleri, ilçemizin en yoğun noktalarından biri olduğu için temizlik çalışmalarına ayrı bir önem veriyoruz. Bu tür çalışmalarla ilçemizi daha yaşanabilir kılmak için gayret gösteriyoruz." ifadelerini kullanarak temizlik çalışmaları belirlenen program dahilinde devam edeceğini belirtti.