BELEDİYE BAŞKANI BURCU KÖKSAL’DAN “BABALAR GÜNÜ” JESTİ

Gözden kaçırmayın

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK TRENİ YOLA ÇIKIYOR.15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK TRENİ YOLA ÇIKIYOR.

BELEDİYE BAŞKANI BURCU KÖKSAL’DAN “BABALAR GÜNÜ” JESTİ

Belediye Başkanı Burcu Köksal, Kurban Bayramı haftasına rast gelen Babalar Günü’nü kutladı. Şehrimizin iki farklı noktasında Afyonkarahisarlı babalara özel sürpriz hediyeler dağıtan Başkan Burcu Köksal, babaların toplumdaki yeri ve öneminin altını çizdi.

 

 

Etkinlik, hem Zafer Meydanı, hem de Park Afyon’da gerçekleştirilirken babalarla bir araya gelen Başkan Köksal onlarla sohbet ederek hediyelerini bizzat takdim etti.

 Kurban Bayramı dolayısıyla Babalar Günü mutluluğunu bir hafta önceden kutladıklarını hatırlatan Başkanımız Burcu Köksal, tüm babalarımızın yaklaşan Kurban Bayramını da tebrik ederek babaların aile yapısındaki önemine dikkat çekti.

“BABALARIMIZ HAYATIMIZA YÖN VEREN KAHRAMANLARIMIZDIR”

Babaların emek ve fedakârlıklarını takdir ettiklerini söyleyen Başkan Burcu Köksal konuşmasında, “Babalarımız, bizlere her zaman yol gösteren ve hayatımıza yön veren değerli varlıklarımızdır.

Bu özel günde onlarla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

 Babalarımız, ailelerimizin temel direği ve bizler için her zaman birer kahramandır.

 Bugün, onların emeklerine ve fedakârlıklarına minnettarlığımızı göstermek için küçük bir jest yapmak istedik. Tüm babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.” dedi.

Toplumsal dayanışma ve aile bağlarını güçlendirmek adına bu tür etkinliklere devam edeceğini açıklayan Başkanımız Burcu Köksal, “Hep birlikte daha güçlü ve mutlu bir toplum inşa etmek için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Etkinliğe katılan babalar ise Belediye Başkanı Burcu Köksal’a teşekkür ederek, bu özel günde hatırlanmaktan ve değer görmekten memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Birçok baba, böylesine anlamlı bir organizasyonun kendilerini duygulandırdığını belirtti.