’’ AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI TOBB YÖNETİM KURULU ÜYESİ ÇANDIR’I AĞIRLADI

Gözden kaçırmayın

 Başkan Turgay ŞAHİN, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim KARATAŞ’a ziyaret. Başkan Turgay ŞAHİN, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim KARATAŞ’a ziyaret.

 

Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet MÜHSÜRLER, Meclis Başkanımız Ali Rıza GÜRAKAR, Başkan Danışmanımız Yılmaz GÖKTAŞ ve Genel Sekreterimiz İsmail ÖZTÜRK ile Birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali ÇANDIR ve TOBB Borsalar Daire Başkanlığında Görev Yapan Tahir ARGÜÇ’ü Ticaret Borsamızda Ağırladı.

 

Ticaret Borsamızın Faaliyetleri ve Çalışmaları Hakkında Bilgi Veren Yönetim Kurulu Başkanımız MÜHSÜRLER ve Meclis Başkanımız GÜRAKAR, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizle Uyum, Birlik ve Beraberlik İçerisinde Çalıştıklarını İfade Ederek Yapılan Bu Ziyaretten Ziyadesiyle Memnun Kaldıklarını ve Mutluluk Duyduklarını İfade Ettiler. 

 

TOBB Başkanımız ve Aynı Zamanda Dünya Odalar Federasyonu Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve TOBB Yönetimine Çalışmalarında Başarılar Dileyen Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet MÜHSÜRLER ve Meclis Başkanımız Ali Rıza GÜRAKAR Uyum Birlik ve Beraberlik İçerisinde Çalışmalarımızı Sürdürmeye Devam Edeceğiz İfadelerini Kullandılar.