Ne zormuş kNe zormuş kaybetmek. aybetmek.

Gözden kaçırmayın

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Dine Dayalı İstismarı KınadıAK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Dine Dayalı İstismarı Kınadı

31 Mart’tan beri hala kabul edilemiyor. Afyonkarahisar belediyesini kaybettiniz, uykularınız kaçıyor, yerinizde duramıyorsunuz. Merak ediyorum; iktidarı kaybettiğiniz gün ne yapacaksınız?
Belediye başkanımızın valilik tarafından ifadeye çağrıldığı gün benim de savcılık tarafından ifadeye çağrılmam çok manidar.

Öğleden sonra savcılığa gidip ifade vereceğim. 
19 Nisan’da yapmış olduğum basın açıklamasında sorduğum birçok soru varken sadece soruşturması süren kayıt cihazlarıyla ilgili sorduğum bir soru için suç duyurusunda bulunmuş Milletvekilimiz Sayın Yurdunuseven. Oysa ben o açıklamamda KPSS sınavında 90 alıp, mülakatta 10-15 puan verilen gençlerimizi de dile getirmiştim, vatandaşların belediye kapısında süründüğünü de dile getirmiştim, personelin zorla mitinge götürüldüğünü de.

 Mesela kendinizi halktan nasıl bu kadar soğuttunuz diye sormuştum, halk yürürken siz neden lüks araçlarla onlara tepeden baktınız dedim, AKP milletvekillerinin bugüne kadar mecliste Afyonkarahisar’ın sorunlarını dile getirmemesinden de bahsetmiştim, mesainizi halk için değil ne neden kendiniz için harcadınız dedim.
Yurdunuseven bunların hiçbirini önemsememiş, o dönem soruşturması devam eden kayıt cihazlarıyla ilgili konuyu önemsemiş.

Çünkü diğer bütün konular halkla ilgili, vatandaşımıza ilgili. İşte tam da bu yüzden kaybettiniz ve kaybetmeye devam edeceksiniz. 

Halkı karşınıza aldıkça kaybedeceksiniz. Sandıkta alınan sonucu kabullenmediğinizde kaybedeceksiniz. Halkımızın derdiyle dertlenmediğinizde kaybedeceksiniz. 
Dün attığınız tweette dokunulmazlıktan bahsetmişsiniz.

 Evet, sizin dokunulmazlık zırhınız var ama bizim de arkamızda politikalarınızla her gün hayatı daha da zorlaşan halkımız var. Sandıkta kaybettiklerinizi mesnetsiz suç duyurularıyla mahkeme koridorlarında aramaya çalışsanız da biz mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz.

 Geliriz, ifademizi veririz, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri de kararı verir ancak bu yıldırma çabaları, hukuki dayanaktan yoksun şikayetler bizi korkutmayacak ve yolumuzdan döndürmeyecektir. Tüm mağdur vatandaşlarımızla omuz omuza sürdürdüğümüz mücadelemiz AKP iktidarı sona erene kadar devam edecektir.