Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir.

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun Açıklama YaptıİYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun Açıklama Yaptı

 Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanlarımız da hukuk kuralları içerisinde görevlerini sürdürmektedirler.

Belediye başkanımız Burcu Köksal da hukukçu bir Belediye başkanı olarak kanunun gerekliliklerini yerine getirmektedir. Burcu Köksal sokağın sesini dinleyerek vatandaştan aldığı sorumluluğa göre hareket etmektedir. 
Bu şehirde yaşayan insanların çok büyük sorunları var ve vatandaşımız bunlara çözüm bekliyor. Bunca sorunun arasında valiliğimizin en önemli gündeminin Irak’lı bir mültecinin spor salonu olması bu şehrin insanlarına yapılan bir haksızlıktır.
Bu zamana kadar hukuku hiçe sayan AKP yönetiminlerinden kalan alışkanlıklar Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanlarından beklenmemelidir.

Hukuksuz uygulamalara göz yumulması beklenmemelidir. Hiçbir resmi kurum hukuksuzluğu desteklememeli, teşvik etmemelidir. 

 

 

Daha önceki açıklamamda da belirttiğim üzere bu şehirde %50’den fazla oy almış, halkın bu derecede desteklediği bir belediye başkanını yıpratma çalışmaları halkı karşınıza almaktır ve halkı karşınıza alırsanız mutlaka kaybeden olursunuz.

Her zaman Afyonlunun, hukukun, doğrunun ve Belediye başkanımız Burcu Köksal’ın yanında olacağız.