Yükseköğretim Kurumları Sınavında Tüm öğrencilerimize Başarılar

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar AK Parti Heyetinden Milli eğitim Müdürü Sünnetçiye ZiyaretAfyonkarahisar AK Parti Heyetinden Milli eğitim Müdürü Sünnetçiye Ziyaret

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Avukat Hakan Şeref Olgun, yaklaşan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) dolayısıyla bir destek mesajı yayımladı.

Milletvekili Olgun, ülkenin geleceği olarak gördüğü öğrencilere hitaben, bu yolda attıkları ilk adımın önemini vurgulayarak, üniversite hayallerine bir adım daha yaklaşacakları YKS öncesinde heyecanlarını ve azimlerini paylaştığını ifade etti.

Milletvekili Olgun mesajında: ”Ülkemizin ve milletimizin umut çiçekleri, varlığımızın ve geleceğimizin teminatı kıymetli evlatlarımız, hayallerini kurdukları mesleklere kavuşma yolunda ilk adımı atarak geleceklerinin şekillenmesinde önemli bir aşama olarak nitelendirebileceğimiz Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na bu hafta sonu girecekler. Bu vesileyle öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerimiz ile ailelerine teşekkür ediyor, sınava girecek olan öğrencilerimize başarılar diliyor, geleceğimizin teminatı olan tüm gençlerimize başarılarla dolu mutlu yarınlar temenni ediyorum.