Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak(TCDD) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Kurt’u Makamında Ziyaret Etti.

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun Açıklama YaptıİYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun Açıklama Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Kurt’u Makamında Ziyaret Etti.

 

Afyonkarahisar’da bulunan Beton Travers Fabrikasıyla Uzun Zamandır İlgilenen Milletvekili Taytak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na Yaptığı Ziyaretlerin Ardından TCDD Genel Müdürü Veysi Kurt’u Ziyaret Etti.

 

Ziyaret sonrası açıklama yapan Taytak; “Beton Travers Fabrikamız ilimiz ve bölgemiz açısından bir öneme sahiptir. Burada yapılan üretim ile ülke ekonomisine katkı sağlanmaktadır.

Uzun zamandır fabrikamızın personel ve kapasite sorunlarını takip etmekteyim. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Beyefendi’ye daha önce yaptığım tüm ziyaretlerimde konuyu aktarmıştım. 

Bakanımız sağ olsunlar her zaman Afyonkarahisar İlimizle ilgili tüm konulara çok samimi yaklaşmıştır.  Geçtiğimiz haftalarda Bakanımız konuyla ilgili düğmeye basılması talimatını vermişti. Fabrikamız tek vardiya ve 29 işçi ile faal olarak çalışmaktadır.  Bazıları önümüzdeki günlerde emekli olacaktır. Genel Müdürümüze konuyu aktardık.

Bugün de Genel Müdürümüz Veysi Kurt Bey müjdeyi vermiştir bizlere. İnşallah gerekli çalışmalar kısa zaman içinde tamamlanacak; fabrikamıza emekli olan işçiler yerine işçi alımı yapılacak ve fabrikamızın kapasitesi artırılacaktır. Başta konuyla yakından ilgilenen Sayın Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu Beyefendi’ye, Genel Müdürümüz Veysi Kurt Beyefendi’ye, ilgili daire başkanlıklarına teşekkürlerimi iletiyorum. İnşallah fabrikamızın kapısına kilit vurulmayacak, yapılan destekler ile Afyonkarahisar’ımız, bölgemiz ve ülkemiz için güzel kapılara kilit açacaktır.” Dedi.

 

Ziyaret sonrası Milletvekili Taytak, Genel Müdür Veysi Kurt’a Afyon mermerinden yapılmış saat hediye etti.