Okul Sporları Küçük Kızlar Futsal müsabakaları sona erdi

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'ın Tarihi VİDEO HABERAfyonkarahisar'ın Tarihi VİDEO HABER


Çiğiltepe Spor Salonunda Okul Sporları Küçük Kızlar Futsal Müsabakaları tamamlandı. Müsabakalarda kıyasıya mücadele eden takımlar arasından Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu birincilik kürsüsüne çıkarak büyük bir başarıya imza attı. Güney Ayşe Ortaokulu ikinciliği, Hacı Hayriye Özsoy Ortaokulu üçüncülüğü ve Çayırbağ Gazi Ortaokulu ise dördüncülüğü elde etti.
Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupaları ve madalyaları Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından takdim edildi.
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ise yaptığı açıklamada, tüm sporcuları tebrik ederek, "Okul Sporları faaliyetleri kapsamında düzenlediğimiz bu müsabakalarda kıyasıya mücadele eden ve centilmenlik ruhuyla örnek bir davranış sergileyen tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Sporun birleştirici ve kaynaştırıcı gücüne bir kez daha şahit olduk. Bu tür organizasyonların devamlılığı için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.