AKP hükümeti her gün halktan daha da uzaklaşıyor.

Gözden kaçırmayın

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Dine Dayalı İstismarı KınadıAK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Dine Dayalı İstismarı Kınadı

 Fakirleşen, hayat mücadelesinde zorlanan, halkı yalnız bırakan, işçinin, emeklinin, memurun dertlerini umursamayan AKP; Mayıs ayında en çok zammı yine köprü geçişlerine yapmaktan geri durmuyor.

 Pazar günü LGS sınavına giren bir milyonun üzerinde öğrencimiz, maalesef eğitim hayatı sonunda iş bulma sorunuyla karşı karşıya kalacağını çok iyi biliyor.

AKP sadece kendi yandaşlarına hizmete devam ederken Cumhuriyet Halk Partisi halkımızın derdiyle dertlenmeye, nerede ihtiyacı varsa halkımızın yanında olmaya devam ediyor. Gerektiğinde emeklinin, gerektiğinde emekçinin, üreticinin yanında olan partimiz hükümetin bu uygulamaları karşısında ezilen halkımızın yanında olmaya devam edecektir. 

Cumhuriyet Halk partili belediyeler Türkiye’nin her bir yanında vatandaşın sorunlarının çözümünde halkla birlikte, halkçı politikalarıyla projeler üretiyor ve AKP ne kadar halktan kopmuşsa Cumhuriyet Halk Partisi her geçen gün bir o kadar halkımıza yaklaşıyor. İktidar yolunda yapılan icraatlar halkımızdan çok olumlu karşılık buluyor.

Afyonkarahisar’da da Cumhuriyet Halk partili belediyeler ilk günden beri halkımızın dertlerine derman olmaya çalışıyor. Halkta çok olumlu karşılık bulan bu uygulamara muhalefet etmeye çalışan kesimler var. Yıllardır Türkiye Büyük Millet meclisinde sus pus oturan milletvekilleri, sanırım açıklama yapmaya alışma sürecinde olduklarından, bir milletvekilinin, kürsüden tek başına yapabileceği açıklamayı üçü yan yana geçip hep birlikte yapıyor.

Ankara’dan Afyonkarahisar’daki halkçı belediye uygulamalarına muhalefet etmeye çalışıyor. 

Şehrimizde var olan çeşitli birliklerle ilgili bizzat şahsım tarafından il başkanları düzeyinde yürüttüğüm uzlaşma çalışmaları sonuçsuz kaldı.

 Tek işi eleştirmek ve halkın Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliği ile buluşmasına engel olmak isteyenler tarafından günlük kazanımlar veya siyasi çıkarımlar hesap edildi.

Diğer partiler tarafından belediyenin kaybedilmiş olması kabul edilemiyor ancak sonunda her zaman halkın menfaati olan uygulamalar gerek bazı siyasi partiler, gerekse farklı çevreler tarafından eleştiri oklarına maruz kalıyor.

Özelikle il merkezinde %50 oy alarak seçilmiş belediye başkanına yapılan haksız eleştiriler belediye seçimlerinde oy vermeyenler tarafından bile tepkiyle karşılanıyor.

Bu haksız eleştirilerin sahiplerinin öncelikle demokrasiye, halkın iradesine saygı duymaları gerekmektedir. Halkın sandıkta büyük bir oranla desteklediği başkana haksız muhalefet etmek bir bakıma halkı karşınıza almak demektir ve halkı karşısına alanlar her zaman kaybetmeye mahkum olacaktır. 


Türkiye’nin her şehrinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliği güven demek, hizmet demek. Seçimden beri halkımızın yüzü gülüyor. Onlar da çözümü anlamışlar ki AKP’li yöneticilerin de başkanımızdan beklentisi çok yüksek durumda.

20 yıldır bu şehri yönetirken yapamadıklarının 2 ay içinde yapılmasını beklemeleri eleştiriden ziyade motivasyon kaynağı oluyor yöneticilerimiz için. Muhalefet etmeye çalışırken zihinlerinde oluşan bu beklenti doğru yolda olduğumuzun çok net bir göstergesi. Kendi belediye başkanlarının yapamadıklarını bizim başkanımızdan beklemeleri mutluluk verici bir gelişme. Hiç merak etmesinler ki; tüm vaatler ve Afyonkarahisar halkının yanında olan tüm talepler birer birer yerine getirilecektir.