Uluslararası Basın Mensupları Akdağ Tabiat Parkı'nın Büyüleyici Güzelliklerini Keşfetti.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'ın Tarihi VİDEO HABERAfyonkarahisar'ın Tarihi VİDEO HABER

Afyonkarahisar Valiliği himayelerinde, Zafer Kalkınma Ajansı Koordinasyonunda ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) iş birliğiyle 31 Mayıs – 02 Haziran 2024 tarihleri arasında düzenlenen Afyonkarahisar Tanıtım Turu, uluslararası basın mensuplarına unutulmaz anlar yaşattı.

 

Tanıtım turunun en dikkat çekici duraklarından biri olan Sandıklı'nın doğa harikası olan Akdağ Tabiat Parkı, Fransa, Çin, ABD, Azerbaycan ve Hong Kong gibi ülkelerden gelen gazetecilere ev sahipliği yaptı. Ülkemizde’de önde gelen yayın kuruluşları TRT World, Anadolu Ajansı Global, Demirören Haber Ajansı ve Hürriyet Gazetesi de etkinliğe katılarak Akdağ Tabiat Parkı'nın eşsiz güzelliklerini dünyaya tanıttı.

 

Sandıklı Kaymakamı Önder Çengel ve Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, gazetecilere gösterdikleri sıcak misafirperverlikle öne çıktı. Gazetecileri etkinlikte karşılayan Çengel ve Belediye Öztaş, Akdağ Tabiat Parkı'nı birlikte gezerek doğal güzellikleri tanıttılar ve parkın sunduğu manzaralar hakkında bilgi verdiler.

 

Gazeteciler, Akdağ Tabiat Parkı'nın doğal güzelliklerine hayran kaldıklarını belirtirken, Sandıklı'nın turizm potansiyeline de dikkat çektiler. Bu etkinlik, bölgenin tanıtımına büyük katkı sağlarken, Akdağ Tabiat Parkı'nın uluslararası arenada daha fazla tanınmasına vesile oldu. Misafirperverliğiyle beğeni toplayan Sandıklı, doğası ve tarihi ile uluslararası basın mensuplarının ilgisini çekmeye devam ediyor.