-

Gözden kaçırmayın

Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı'nın (TÜRKSOY) Kuruluş Yıl Dönümü KutlanıyorUluslararası Türk Kültürü Teşkilatı'nın (TÜRKSOY) Kuruluş Yıl Dönümü Kutlanıyor

Afyonkarahisar İl Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubundaki Kur'an kursları, yıl sonu etkinlikleriyle tamamlandı. Öğreticiler Fazilet Genç, Rümeysa Güzelyayla, Ömür Acun, Nuray Özer, Betül Sayar ve Fatma Üstündağ rehberliğinde gerçekleştirilen programlarda, öğrenciler kursta öğrendiklerini sergiledi.

Bu etkinlikler, Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, İl Müftü Yardımcısı Ayşegül Müftüoğlu Kurt, Büyük Kalecik Belediye Başkanı Abdullah Çelik, çeşitli dernek başkanları, din görevlileri, öğrenciler, veliler ve mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Etkinliklerde Kur'an-ı Kerim, ilahiler ve şiirlerle birlikte öğrenciler yıl boyunca öğrendiklerini izleyicilere aktardı. Bu programlara katkı sağlayan tüm öğreticilere, öğrencilere ve velilere teşekkür edildi.

Etkinliğin tamamlanmasının ardından İl Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, başarılı geçen eğitim yılının sonunda bu tür programların önemine dikkat çekilerek, öğrencilerin yıl boyunca edindikleri bilgileri uygulamalı olarak gösterebilmelerinin önemli olduğu vurgulandı.

Kaynak: Afyonkarahisar İl Müftülüğü